Această femeie, însărcinată în 7 luni, a mers la un restaurant din oraș. Când a ajuns, chelnerița s-a apropiat și i-a spus că nu are voie în acel local. Iată motivul uimitor pentru care femeia nu a fost lăsată să intre acolo

By

O viitoare mămică a mers la un restaurant din Washington și nu i-a venit să creadă ce i s-a întâmplat când a ajuns acolo.

Personalul restaurantului a refuzat să o servească, iar motivul uimitor a provocat imediat furie pe internet!

Orice femeie care are deja un copil ori care urmează să aducă pe lume un bebeluș știe cât de greu este în a 7-a lună de sarcină. Poate fi de-a dreptul epuizant, dacă mai punem la socoteală o sarcină cu gemeni.

Aceasta este și situația lui Charisha Raylee Gobin. Obosită și dorind să servească cina în oraș, a decis să meargă la un restaurant împreună cu mama și sora ei.

Din nefericire, seara pe care Charisha și-a imaginat-o ca fiind relaxantă, a devenit una de coșmar.

Când a intrat în restaurant, Charisha a fost întâmpinată de o chelneriță. „Ne-a oprit. Atunci chelnerița a spus: îmi pare rău, nu puteți intra în restaurant îmbrăcată așa”. Charisha a zis că nu aude bine, fiind de-a dreptul șocată de cuvintele ospătăriței.

Charisha nu purta fustă scurtă și nu avea deloc o ținută vulgară, singurul lucru care a deranjat-o pe chelneriță a fost burtica de gravidă, pe care Charisha a lăsat-o la vedere, iar pentru asta, personalul restaurantului a refuzat să o servească.

„Doar pentru că burta mea era prea mare și ieșea pe afară nu am fost lăsată să iau masa în acel restaurant”, a declarat Charisha. „Dacă ar fi fost altcineva, nu cred că ar fi existat vreo problemă.”

Se pare că politica restaurantului interzice oamenilor dezbrăcați sau desculți să servească masa acolo. Iar pentru acest lucru, Charisha a devenit și mai furioasă, pentru că ea purta și pantofi și un tricou, și nu încălca nicio regulă a localului.

Povestea tinerei mămici a devenit virală pe internet, stârnind mii de reacții din partea oamenilor, nemulțumiți de modul în care a fost tratată femeia.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News