Pepe face primele decalaratii dupa ce si-a dislocat umarul pe partie

By

Pepe a mers in vacanta la munte, in Brasov, pe partie, sa se dea cu placa, insa nu a stiut ca zilele ce urmau sa fie distractive erau destinate sa fie zilele ce ii vor aduce mari probleme de sanatate. Acesta s-a lovit puternic, iar in urma impactului si-a dislocat umarul si a ramas mai mult timp inconstient. In tot acest timp, sotia i-a fost alaturi si a avut grija de el cum a stiut mai bine.

Familia nu se astepta la un asemenea necaz, sperau sa mearga la munte si sa se distreze din plin, dar se pare ca muntele i-a trimis la spital, inca din primele zile ale anului. Dupa ce a ramas inconstient cateva momente, Pepe trebuie sa mearga periodic la medic pentru a face un control de rutina si sa vada daca este sanatos.

Pepe se simte vinovat de ceea ce s-a intamplat, marturiseste ca a fost inconstient si s-a riscat fiindca se credea in filmele cu Van Damme si spera sa scape fara operatie, dar nu renunta la aceasta placere, acesta se va mai urca pe placa dar o sa aiba mai multa grija. Momentan isi poate folosi mana stanga, cu care a invatat sa faca multe lucruri, a invatat sa isi faca freza si sa se incalte singur.

Pepe: “Am fost in vacanta, m-a luat valul sa ma dau cu placa si m-am urcat frumos acolo sus pe munte. Impreuna cu doi prieteni nu ne-am uitat in buletin, am uitat ce varsta avem, m-am dus si fara casca. Cand am prins portiunea cea mai lata am prins viteza si am facut viraje, mi-a alunecat placa si am cazut pe umar. Nu stiam ce mi-am rupt cand am facut asa din umar am simtit ca este dat peste cap. O sa ma duc si la RMN”.

Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News

post-image
Virale

„Ada, nevastă-mea, tot întârzia acasă, ajungea chiar și noaptea. Într-o seară am sunat la ea la birou și nu era. Am dat o fugă la ea serviciu, iar ce am aflat de la portar m-a marcat pe viață. A fost un șoc să descopăr asta chiar despre soția mea.” De necrezut ce făcea femeia și ce i s-a întâmplat când a ajuns acasă

Am iubit-o atât de mult pe Ada, încât nici nu mi-am dat seama cum și când i-am intrat sub...
Read More