Imaginea care a împărțit internetul în două: vezi un iepure, sau o cioară? Vezi raspunsul

By

Imagini în care o creatură este scărpinată în cap au împărțit internetul în două: unii cred că este vorba despre un iepure, alții susțin că ar fi o cioară.

„Simt că-mi explodează capul! E cioară, sau iepure?”, scrie un bărbat, pe o rețea de socializare unde au fost postate imaginile.


„Prima dată, am zis că e un iepure care e mângâiat pe năsuc. Apoi, m-am uitat mai bine și mi-am dat seama că e o cioară scărpinată pe cap”, a scris altul.


Și totuși, răspunsul este simplu: creatura e o cioară. Se distinge clar ciocul lucios, căscat. În plus, iepurii nu au urechile una peste alta. Dovada, în fotografiile ce urmeaza

Tu ce ai crezut ca vezi? Iepure sau cioara?
Tu ce ai crezut ca vezi? Iepure sau cioara?
Tu ce ai crezut ca vezi? Iepure sau cioara?

Tu ce culoare vezi tenișii din imaginea de mai jos?

Ei bine, fata care deține această pereche de încălțăminte a mărturisit că tenișii sunt roz pal, pentru că așa i-ar fi cumpărat din magazin, potrivit metro.co.uk. Mai mult, tânăra a rămas uimită când i-a trimis o fotografie mamei sale să-i arate ce și-a cumpărat, iar ea i-a spus că sunt bleu.

Rochia care a împărțit internetul în două. Tu ce culori vezi?

Totul a pornit de la fotografia de mai sus. Caitlin McNeill, o tânără din Scoția, a postat imaginea pe contul ei de Tumblr și i-a rugat pe cititorii blogului să o ajute răspunzând la întrebarea: rochia este albă cu auriu sau albastră cu negru?

La scurt timp imaginea a devenit viral. Tot mai mulți oameni au preluat-o și au încercat să demonstreze că rochia este… cum o văd ei. În dispută s-au implicat și celebrități.

Kim Kardashian le-a cerut celor 29,4 milioane de persoane care o urmăresc pe Twitter să o ajute să rezolve neînțelegerea pe care o are cu soțul ei, Kanye West. Ea vede rochia alb cu auriu în timp ce Kanye o vede albastru cu negru.
Imediat în dezbatere au intrat și alte vedete. Taylor Swift a scris pe Twitter că rochia este albastră cu negru.

Ultima lovitură pentru cei care văd rochia alb și auriu a venit chiar din partea celei care a postat inițial imaginea pe internet. „În fotografie o văd alb cu auriu, însă rochia este albastră cu negru”, a spus Caitlin McNeill într-un interviu pentru un post de radio.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News