Secretele familiei Ceaușescu. Cine este și cum arată unicul nepot a lui Nicolae Ceaușescu. El este mostenitorul intregii averi

By

Familia Ceaușeșcu au avut multe secrete, acestea ieșind la iveală după ce Elena și Nicolae Ceaușescu au fost uciși.
De multe ori unele informații desprinse din filme, dar întotdeauna au fost interesante pentru publicul român.

Mulți dintre români nu știu că Nicolae Ceausescu are un nepot din partea lui Valentin Ceaușescu.

Nicu Ceaușescu este singurul fiul al dicatatorului comunist care i-a dăruit nepoți

Nicolae și Elena Ceaușescu au avut trei copii, Valentin Ceaușescu, Zoia Ceaușescu și Nicu Ceaușescu. dintre aceștia, doar Valentin Ceaușescu mai este printre noi.

Zoia Ceaușescu s-a stins în 2006 din cauza cancerului la plămâni, iar Nicu Ceausescu a murit în 1996 după ce a ieșit din închisoare.

Singurul care i-a oferit nepoți fostului lider comunist a fost chiar Valentin, care are un băiat, Daniel și o fată, Alexandra.

Valentin Ceaușescu, în vârstă de 72 de ani a absolvit facultatea de Matematică, având preocupări intelectuale, bibliofilă și colecționară de operă de artă. Fiul cel mare a lui Nicolae Ceaușescu a încercat să stea în afara sferei politice al acelor vremuri.

Acesta a întâmpinat o perioadă grea după uciderea celor doi părinți ai săi, fiind arestat, autoritățile confiscându-i întreaga avere. După mai multe procese în înfățișări în instanță, acesta a reușit să recupereze aproape toate obiectele de artă luate de aurorități.

Copiii lui Ceausescu

Cine este unicul nepot al lui Nicolae Ceaușescu?

După ce a terminat studiile la Londra, Valentin a revenit în țară și s-a căsătporit cu Iordana Borilă, fata activiștilor Petre Borilă și Ecaterina Abraham.

Cei doi au împreună do copii, un băiat și o fată. Daniel Ceausescu născut în 1981, este singurul nepot al lui Nicolae Ceaușescu și unicul moștenitor al presupusei averi a regretatului președinte.

Daniel a urmat Facultatea de Fizică Atomică din București, însă mai multe detalii despre el nu există, iar în spațiul public nu există multe informații cu acesta.

Despre Alexandra, fiica lui Valentin Ceaușescu nu se știu prea multe lucruri, doar că aceasta a studiat la Școala Centrală din București, iar după terminarea liceului a studiat Facultatea de Arhitectură.

nepotul lui ceausescu

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News