OMS a dat VESTEA de care TOATA lumea se TEMEA! Descoperirea SOC despre Coronavirus

By

OMS: Nu sunt dovezi că cei recuperați după COVID-19 sunt protejați împotriva infecției

În momentul de față se vorbește tot mai mult despre pașapoartele de imunitate, care le-ar permite oamenilor să călătorească în diverse state. Numai că, Organizația Mondială a Sănătății a anunțat că nu putem vorbi de o imunizare în cazul noului coronavirus decomadată, nici măcar în rândul celor care au fost infectați și s-au recuperat.

OMS: Nu sunt dovezi că persoanele care s-au recuperat au format anticorpi

Președintele Organizației Mondiale a Sănătății trage un semnal de alarmă și spune că guvernele n-ar trebui să emită pașapoarte de imunitate, din simplu fapt că acestea nu dovedesc și nu înseamnă nimic în contextul pandemiei care va continua cel puțin doi ani.

Potrivit specialiștilor OMS, nu există dovezi în prezent că persoanele care au fost infectate și care s-au vindecat au dezvoltat anticorpi și că sunt protejați de o nouă infecție. Scenariul sumbu, așadar, care zdruncină din temelii teoria conform căreia persoanele vindicate nu pot contracta din nou virusul. „Nu sunt dovezi curente că persoanele care s-au recuperate după COVID-19 și au format anticorpi sunt protejați de o a doua infecție”, a precizat OMS printr-un comunicat oficial.

Așa va crește rata de răspândire a virusului

În acest context, președintele OMS spune că, prin acest pașaport de imunitate, va crește rata de transmitere a virusului. Mai grav de atât, sunt multe persoane care se cred imune în fața acestui virus și nu-și mai au măsuri de protecție. Din păcate, aceștia sfârșesc prin a răspândi mai mult virusul în lume.

OMS face apel la autorități să nu emită așa-numitele „pașapoarte de imunitate” prin care li s-ar permite unora să se întoarcă la muncă ori să călătorească.

Specialiștii au mai comunicat și că în momentul de față mai multe laboratoare studiază cum anticorpii dezvoltați de oameni reacționează la SARS-COV-2, dar și cu alte șase tipuri de coronavirusuri deja cunoscute.

1 Comment
  1. Mariuka 4 ani ago
    Reply

    Fara cuvinte! Numai stiri proaste, fara speranta! Deci, stam acasa, ne izolam, asta-i drumul spre depresie! Nu mi vine sa cred ca se intampla asa ceva!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News