Loredana Groza isi iubeste tatal mai mult decat propria viata! Iata ce gest a facut pentru tatal ei

By

Cand era mica, Loredana Groza nu a cunoscut bogatia, a fost crescuta din greu, in saracie, erau zile in care avea doar 1 leu in buzunar, dar in schimb era fericita pentru ca mergea la studio si la repetitii, isi dorea sa ajunga cantareata si depunea tot efortul necesar ca sa isi indeplineasca visul.

Desi parintii ei erau saraci, acestia incercau sa ii faca toate poftele, sa o rasfete cum au stiut ei mai bine si au avut grija sa nu simta grija zilei de maine. Timpul a trecut, iar Loredana a devenit o cantareata cunoscuta si duce o viata frumoasa, la care visa atunci cand era adolescenta. Aceasta nu a uitat de undea plecat si nu a uitat ca datorita parintilor ei a ajuns astazi sa duca o viata decenta, sa isi cumpere orice vrea si sa se plimbe peste.

Loredana isi iubeste din tot sufletul parintii si mereu a avut grija sa ii rasplateasca pe masura, sa nu le lipseasca nimic, si sa traiasca fara nicio grija, fiica lor s-a preocupat mereu activ de bunastarea lor.

In urma cu cateva zile, tatal Loredanei a plecat din vila din Pipera, cu ginerele sau, Andrei Boncea si cu nepoata lui, Elena, toti locuiesc in aceeasi casa. Tatal Loredanei are o varsta inaintata, are 81 de ani si ii este greu sa se deplaseze pe jos, mai ales cand este vorba despre distante mare, astfel, Loredana i-a pus la dispozitie, tatalui sau un sofer personal si o masina puternica, un bolid, BMW X5 in valoare de 50.000 de Euro.

Vasile Groza a fost condus in zona Tineretului la un oficiu postal, dupa care a fost condus acasa.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News