Incepe scandalul Emily s-a filmat si a VORBIT! Fosta asistenta TV o acuza pe Mirela Vaida de lucruri cumplite

By

Emily Burghelea și-a dat demisia de la ACCES DIRECT! Fosta asistentă Tv a explicat motivul deciziei

În ediția de luni a emisiunii Acces Direct, Emily Burghelea a răbufnit în cazul Vulpiței. Asistenta Tv a declarat în direct că Veronica este agresată fizic de către Viorel Stegaru, soțul ei, iar cei din producție mușamalizează acest lucru.

În urma acestei ieșiri, Emily a declarat într-un video postat pe Vlogg-ul său că și-a dat demisia de la Acces Direct, iar acest lucru a stârnit sute de reacții din partea publicului.

Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct!

Asistenta Tv de la Acces Direct, Emily Burghelea și-a dat demisia după ce în ediția de luni aceasta a răbufnit și a vorbit fără menajamente despre abuzurile la care este supusă Vulpița.

Aceasta a precizat că toată producția era la curent cu această situație, dar au preferat să ascundă acest lucru, de dragul audiențelor. Se pare că Veronica i s-a confestat asistentei Tv și i-a arătat urmele de lovituri pe care Viorel i le-a aplicat.

Imediat după această declarație, Emily s-a filmat și a declarat că și-a dat demisia de la Acces Direct susținând că ea nu poate tolera așa ceva.

În schimb, Mirela Vaida a reacționat și le-a spus celor care i-au scris în comentarii la ultima poza postată pe Instagram că de fapt Emily a fost dată afară.

Emily Burghele a plâns în direct din cauza Vulpiței

Deși mai erau câteva secunde din emisiune, Emily nu a mai răbdat și a spus adevărul, reproșându-i Mirelei Vaida că ascunde adevărul despre faptele lui Viorel, iar asta din dorința de a păstra audiența.

Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot

Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e cu chestia. Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine”, a spus Emily la finalul emisiunii.

În acest timp, Mirela Vaida încerca să o liniștească pe asistentă, iar într-un final emisiunea s-a încheiat.

După toată această situație creată de Emily Burghelea, cea mai șifonată a ieșit de fapt Mirela Vaida. Enervată de toate comentariile negative pe care internauții le-au postat pe rețelele de socializare la adresa sa, aceasta a precizat că producătorii au decis ca Emily să fie concediată.

Veți afla mâine adevăratul motiv pentru care Emily a fost dată afară!!”, le-a transmis Mirela Vaida celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News