Pune acest ingredient sub ochi pentru a scapa pentru totdeauna de cearcane! Costa doar 2 Lei si se poate gasi in orice magazin!

By

Cearcanele, o afectiune ce este de obicei pusa pe seama oboselii si a noptilor fara somn, sunt o problema cu care ne confruntam foarte multi dintre noi!

Desi industria cosmetica vine in ajutorul nostru cu diverse modalitati de ascundere a cearcanelor, oamenii au gasit o metoda de a scapa definitiv de ele si, surpriza, este vorba despre un ingredient la indemana oricui!

Un ingredient prezent in toate bucatariile si nu numai, bicarbonatul de sodiul poate face minuni in ceea ce priveste curatarea diferitelor suprafete, a tratarii arsurilor gastrice sau a scoaterii mirosurilor neplacute din spatii inchise! Pe langa faptul ca acesta are incredibila proprietatea de a albi dintii sau de a curata pesticilede de pe fructea, bicarbonatul de sodiu ne poate scapa si de cearcane!

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa amesteci bine o lingurita de bicarbonat de sodiu cun pahar de apa fierbinte si sa iti aplici aceasta solutie sub ochi cu ajutorul unor discuri demachiante. Lasa-l sa actioneze circa 10-15 minute, apoi clateste-ti bine tenul!

Dupa numai doua saptamani, tenul tau va arata ca nou!

Acest ingredient minune este bun si pentru tratarea cosurilor, ajuta la eliminarea punctelor negre si, atunci cand este pus in balsamul de par, are proprietatea de a-l detoxifia. Faptul ca este atat de accesibil este un mare plus!

Asa-i ca il vei folosi si tu?!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News