Femeia a auzit timp de 6 luni niște sunete ciudate din tavanul ei. S-a speriat și nu înțelegea ce e, dar când a dechis și a văzut ce locuia acolo de ani, a rămas cu gura căscată, uite ce a găsit femeia în tavan

By

Lisa Ohrmundt a observat mai întâi un sunet ciudat în camera de zi, dar niciodată nu s-a gândit la asta. A zis că zgomotul venea mereu din curte și a încercat să-l ignore.

Dar sunetul nu s-a oprit, ba chiar era din ce în ce mai prezent, așa că după șase luni, Lisa a decis să vadă despre ce este vorba.

A chemat un specialist ca să detecteze sunetul care venea mereu din tavanul casei ei. Nu mare le-a fost mirarea când au tăiat o bucată din plafon și au văzut acolo un stup mare de albine.

Nimănui nu i-ar fi trecut prin cap ce „chiriași” are Lisa în casa ei, dar nici numărul lor: Lisa avea deasupra tavanului ei nu mai mult de 120.000 de albine.

„Nu mi-a fost niciodată frică de ele înainte, dar când toate acele albine au început să zboare în jurul meu, am fost prima care a plecat de acolo”, a declarat Lisa.

Cât timp au stat acolo, albinele din tavanul Lisei au produs aproximativ 27 de kilograme de miere, iar Lisa nu s-a stat niciun moment pe gânduri și a început să deguste.

Cel care a sărit în ajutorul Lisei a înlăturat toate albinele din tavan, apoi a sigilat plafonul, astfel încât Lisa să nu mai fie deranjată de niciun oaspete în viitor.

Acum, singurul lucru care-i aduce aminte Lisei de acest moment inedit este un pic de miere pe care a păstrat-o ca amintire.

Tu ce reacție ai avea dacă ai găsi în tavanul casei tale 120.000 de „oaspeți nepoftiți”?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News