Minciuna are picioare scurte! Gafa de proporţii făcută de șefii de la Acces Direct înainte să anunțe așa-zisa concediere a lui Emily Burghelea

By

“Minciuna are picioare scurte” – o expresie veche care pare să se potrivească perfect în războiul declarat de Emily Burghelea șefilor de la “Acces Direct”. Recent, fosta colegă a Mirelei Vaida a făcut public un mesaj prin care a dezvăluit ce au făcut oficialii de la Antena 1 înainte să anunțe așa-zisa ei concediere.

Gafa făcută de șefii de la “Acces Direct” înainte să anunțe așa-zisa concediere a lui Emily Burghelea
Emily Burghelea a subliniat în cea mai nouă postare de pe pagina sa de Instagram gafa făcută de foștii șefi de la “Acces Direct”. Reprezentanți ai postului de televiziune Antena 1 au afirmat că tânăra ar fi fost concediată din cauza petrecerii din weekend, unde au fost invitați Vulpița și soțul ei, Viorel Stegaru. Însă, susține fosta asistentă TV, acest lucru nu este adevărat și a punctat că, în acest caz, ea nu mai avea voie să apară la în platoul emisiunii moderată de Mirela Vaida. De altfel, blonda și-a dat demisia în direct, la TV, după ce a întrebat-o pe prezentatoarea de la Antena 1 dacă știe despre agresiunile la care este supusă invitata sa, Veronica Stegaru. Însă… momentul a fost imediat tăiat de colegii de la producție, iar Mirela Vaida își găsea cu greu cuvintele.

“Asa cum v-am spus si ieri (n.r.: alaltăieri), am filmat un clip in care am aratat dovezile ce demonstreaza ca spun adevarul. Era normal ca cei de acolo sa incerce sa musamalizeze bataia si sa o faca pe Veronica sa taca cu orice pret. Au spus ca din cauza gratarului de sambata m-ar fi dat afara… dar, stai putin! Daca era asa, de ce am mai intrat in emisiune luni? Upppps! V-am prins cu matan-n sac! Poate ca nu am reusit sa cuprind toate detaliile in vlog, poate nu este editat perfect, eu nu am o redactie intreaga in spate care sa gandeasca fiecare miscare… dar eu am ceva ce ei nu au. Am ADEVARUL de partea mea. Oamenii care au avut ochi sa vada au vazut, si au inteles. Nu va lasati pacaliti orice ar incerca sa spuna. Va multumesc ca sunteti langa mine. Am mare nevoie de voi. Doar impreuna putem schimba ceva! Femeile trebuie sa fie incurajate sa spuna daca sunt agresate nu sa fie constranse sa taca. Este pacatul lor daca aleg sa faca asta” este mesajul postat de fosta asistentă de la “Acces Direct” pe contul său de Instagram.

Emily Burghelea a primit sute de mesaje, iar printre acestea se numără și multe sfaturi. Unul dintre internauți i-a recomandat să depună plângere la Poliție și toți cei vinovați pentru chinurile la care este supusă Vulpița să răspundă în fața anchetatorilor.

“Nu sunt de acord cu Vulpița, pentru că ea minte…! Te-a mințit pe tine și ai intrat în jocul ei… Ieri, în emisiune era foarte fericită… A stat chiar pe scaunul tău… E foarte falsă”, “Pe cine a apărat fata asta! Toți o să cadă încet, încet… O să ajungă prezentatoare”, “Mergi la poliție dacă ai dovezi, reclamă-i. Păi ce faci, îți faci publicitate online cum o ajută pe Veronica asta, o scoți de acolo?? Fă ceva, altfel nu are rost să faci atâta tam-tam degeaba”, “Și chiar dacă ar fi fost petrcerea, care ar fi fost încălcarea de reguli? Nu erați în timpul programului, ci pur și simplu ca prieteni, au venit de bună voie. De exemplu, dacă Mirela face o petrecere și o invită pe Doina sau pe Radu, ce reguli încalcă? E în afara emisiunii, e viața privată. Nu înțeleg ce motiv de concediere ar fi ăsta” sunt patru dintre mesajele strânse de postarea fostei asistente de la “Acces Direct”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News