Apariție surprinzătoare la înmormântarea lui Costin Mărculescu. A venit îmbrăcată în negru din cap până în picioare și a fost o surpriză pentru toată lumea. Nimeni nu se aștepta să o vadă

By

Mai multe vedete au venit să își ia adio de la Costin Mărculescu. Sunt oameni apropiați actorului, cei care i-au fost aproape și pentru care vestea că actorul a murit a venit ca un fulger. 

UPDATE 15.15 – Marea absentă de la înmormântarea lui Costin Mărculescu a fost Oana Zăvoranu. Cei doi au fost prieteni la cataramă, în trecut, dar divorțul de Pepe le-a separat drumurile, Oana fiind supărată că actorul a rămas în relații bune cu fostul ei soț. Vedeta nu a venit la slujba de înmormântare, iar motivul poate fi acela că Oana evită să se întâlnească cu Pepe.

UPDATE 13:10- Primele persoane care au ajuns la înmormântarea actorului au fost cumnatul acestuia, Mara Bănică și Pepe, cei care s-au ocupat de înmormântare. Au ajuns apoi Luis Lazarus și iubita lui, dar și Gheorghe Turda și Lidia, fiica lui Vadim Tudor.

Apariția Lidiei este una cel puțin surprinzătoare, întrucât nimeni nu știa că are o relație apropiată cu regretatul Cosin Mărculescu. Se pare că tânăra chiar regretă amarnic dispariția actorului, întrucât a fost prezentă și la priveghi.

La înmormântare a venit și celebrul Dan Puric. Actorul și regizorul ajuns la biserica unde este depus trupul lui Costin Mărculescu.

Regizorul a rămas impresionat de povestea de viață a lui Mărculescu și a vrut să-i aprină o lumânare. ‘Nu am avut o relație. Mi s-a părut un om nefericit. Dumnezeu să-l odihnească’, a declarat Dan Puric la ieșirea din biserică, potrivit Libertatea.ro

UPDATE 12:40 – Slujba de înmormântare a lui Costin Mărculescu a început. La căpătâiul actorului s-au adunat nume mari din lumea mondenă. Oana Roman, Pepe, Mara Bănică, dar și Gheorghe Turda sau Stela Enache.

În continuare, lumea începe să se strângă în număr cât mai mare la cimitirul ‘Reînvierea’, acolo unde Costin Mărculescu este dus pe ultimul drum și va fi îngropat, lângă mama și bunica lui.

Costin Mărculescu a fost găsit mort, în cadă, asta după ce vecinii au alertat autoritățile, fiind îngrijorați că acesta nu a mai fost văzut de 3 zile. El obișnuia să își scoată câinele afară de cel puțin două ori pe zi.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News