Viața ei s-a schimbat! Câți bani a încasat, de fapt, Elena Ionescu pentru că a câștigat Survivor România

By

“Survivor România”. O experiență unică trăită de 29 de concurenți într-o junglă din Republica Dominicană, însă,  doar unul fost desemnat marele câștigător al primului sezon al emisiunii de la Kanal D! Mai exact este o câștigătoare: Elena Ionescu!

Elena Ionescu, câștigătoarea de la “Survivor România”, a primit pe lângă impresionantul trofeu al show-ului și un premiu în valoare de 250.000 de lei. După cum puteți vedea în imaginea din stânga colajului de mai jos, cântăreața nu și-a putut stăpâni lacrimile când a auzit că este supraviețuitoarea româncă din Republica Dominicană.

Întrebată de Dan Cruceru la scurt timp după ce a făcut anunțul nopții: “Ai fost pusă la pământ de zeci de ori, dar de fiecare dată ai reușit să te ridici. Ai reușit să intri în inimile telespectatorilor și i-ai convins că meriți trofeul din mâinile tale. Elena, ce-i vei povesti, peste ani, fiului tău?”, Elena Ionescu a răspuns: “Că am luptat ca o leoaică pentru copilul ei. Că m-am dăruit și am mers cu un scop precis, dar în același timp prin corectitudine și prin muncă. A fost o cursă tare grea, dar tare frumoas, din care, cu siguranță, am să-l învăț și pe el. Mă simt mult mai puternică din toate punctele de vedere, pentru a-l ajuta pe el în viață de acum înainte. Nu am cuvinte să vorbesc despre Survivor în acest moment. Voi avea când mă voi trezi din acest vis. Este ceva ireal! Am impresia că n-aș vrea să mă mai trezesc. Această competiție este cea mai supremă lecție de viață pe care am primit-o de la voi și de la Dumnezeu”.

Fericirea Elenei Ionescu este umbrită de numărul uriaș de mesaje ale celor care consideră că nu merita să câștige “Survivor România” – pe unele dintre ele le puteți citi în poza din dreapta colajului de mai jos. Unii dintre internauți susțin că, de fapt, finala emisiunii de la Kanal D ar fi fost aranjată. “A fost făcut totul la mișto! Mă așteptăm să câștige IANCU, nu Elena!!!! Iancu chiar a fost un luptător!!! Huooo numai fake-uri faceți!!!”, “Felicitări, Elena! Ești un exemplu de caracter puternic! O ador și pe mama ta, este deosebită. 🎉👏❤️”, “A câştigat cel mai slab participant! Ajutorul social a venit. Marea finală = SMS-uri în contul KD. Mulțumiri, votanților! Câtă mizerie!”, “Voi, ăștia, care judecați că nu merita, mergeți voi în locul ei să fiți umiliți cum a fost și ea, și câștigați și voi”, A luat trofeul pentru caz social, nu pentru că a meritat. Emanuel sau Lola trebuiau să câștige. Ei au adus cele mai multe puncte. Dacă ar avea caracter, ar împărți banii cu Emsnuel și Lola (ei au fost de la început)”, “Bravo! Felicitări, Elena! Și multă sănătate familiei și copilașului tău!❤” sunt doar șapte dintre sutele de mesaje la adresa supraviețuitoarei din Republica Dominicană.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News