De-a râsul-plânsul! Cum a umilit-o Vulpița de la Acces Direct pe Andreea Esca

By

Soția-Vulpiță, pe numele ei real Veronica Stegaru, a devenit o adevărată vedetă! Oamenii urmăresc cu sufletul la gură evoluția telenovelei dintre ea și soțul ei, Viorel și sunt gata să afle ce anume se mai întâmplă în viața celor mai controversate personaje din showbizul românesc. Trist este faptul că Vulpița a devenit mai celebră decât este Andreea Esca și nu, nu este nicio glumă!

Telenovela dintre Veronica și Viorel Stegaru pare că nu se mai termină! Cei doi au devenit virali, astfel încât cineva se ocupă de un cont de Instagram pe care postează numeroase poze cu ei. Și…acum vine bomba! De-a râsul-plânsul este faptul că Veronica Stegaru a devenit mai cunoscută decât este Andreea Esca. Pe contul de Instagram pe care se postează imagini cu ea și cu soțul ei, Viorel, internauții înroșesc butonul de like.

Așa se face că imaginile cu soția-Vulpiță adună 11-13 mii de like-uri, iar postările Andreei Esca numără între 8 și 11 mii de like-uri din partea internauților. De Ziua Îndrăgostiților, echipa emisiunii Acces Direct, despre care oamenii spun că a profitat extrem de mult e imaginea celor doi oameni simpli, de la țară, din Vaslui, le-au pregătit celor doi o surpriză pe cinste.

Veronica și Viorel Stegaru au fost cazați la un hote de lux, acolo unde li s-a adus băutură fină, bomboane de ciocolată, dar și un buchet de flori pentru soția-Vulpiță. Mai mult, de parcă nu ar fi fost suficient, numărul de urmăritori ai paginii de Instagram cu numele Veronicăi Stegaru a ajuns la nu mai puțin de 51,9 mii de utilizatori.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News