„Casnicia printului Harry cu Meghan nu va dura mai mult de cinci ani”. Uite cine face aceasta dezvaluire si cum isi motiveaza afirmatia

By

Nunta celor doi a fost desprinsa dintr-o poveste, dar lumea din jur nu le da prea multe sanse ca povestea sa fie cu final fericit.

Aceasta parere o are inclusiv una dintre matusile lui Harry, sora a regretatei Lady Di. Intr-un interviu acordat revistei americane Globe a afirmat ca, din pacate pentru nepotul ei Harry, nu crede ca aceasta casnicie cu Meghan Markle va dura mai mult de cinci ani, iar principalul factor care va duce la sfarsitul acesteia va fi familia regala. Ea considera ca ducesa de Sussex va ceda sub presiunile regale si din cauza protocolului regal. „Mariajul lor nu va dura mai mult de cinci ani. Familia regala o va distruge pe Meghan”, a declarat matusa.

Aceeasi parere o are si un clarvazator australian, Kerrie Erwin. Invitat la emisiunea „Sunrise” a declarat ca nu crede ca acestia vor rezista mai mult de 5 ani impreuna: „Simt ca anul urmator vor anunta ca devin parinti. Dar relatia lor nu va dura. Vor rezista impreuna probabil cinci ani. Simt ca intre ei vor avea loc foarte multe neintelegeri pentru ca sunt amandoi persoane independente si puternice.” Clarvazatorul a declarat ca el le doreste tot binele, insa nu este convins ca aceasta relatie va merge.

La polul opus, Kerrie Erwin a declarat despre printul William si ducesa de Cambridge ca au o relatie foarte puternica: „Formeaza un cuplu foarte bun. Sunt suflete pereche.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News