Credeau că vor avea un copil, dar a născut tripleți! După ce i-au luat acasă, părinții și toți cunoscuții au observat un detaliu la cei mici care i-a uimit până și pe medici. Ce au aflat despre copii e unic

By

Becki-Jo Allen, o tânără în vârstă de 23 de ani, a decis alături de iubitul său că sosise momentul potrivit pentru a-și mări familia, toți cunoscuții, dar și familiile celor doi viitori părinți, erau încântați și așteptau cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului.

Dar nimeni nu știa că această sarcină nu va fi deloc una obișnuită. După ce prima bucurie a trecut, fata a aflat că va avea o sarcină dificilă. Încă de la început avusese vărsături și dureri teribile de cap, iar când deveniseră acute și începuseră să o îngrijoreze, a decis să meargă la medic.

La prima ecografie cei doi se așteptau să li se spună că totul era în regulă, dar nimic nu îi putea pregăti pentru veste că vor avea tripleți. În timp ce mama a fost șocată la aflarea veștii, medicii au fost uimiți să îi vadă pe cei trei când s-au născut.

,,A fost cel mai mare șoc al vieții mele. Nu am avut niciodată tripleți în familie, așa ca vestea a venit ca un șoc”, a dezvăluit tânăra imediat ce a aflat marea veste.

Cei trei copii s-au născut în cea de-a 31-a săptămână de sarcină, în urma unei operații de cezariană, au venit pe lume Roman, Rocco și Rohan, care au fost ținuți în incubator încă 6 săptămâni pentru a lua în greutate și pentru a pleca acasă perfect sănătoși.

Odată ajunși acasă, toată lumea observa cât de bine seamănă cei trei! Suprizele nu se terminau aici! Părinții au dorit să le facă un test, astfel au descoperit că băieții lor erau foarte speciali. Deși probabilitățile ca acest lucru să se întâmple erau foarte mici, cei trei bebeluși se născuseră din același ovul, și sunt tripleți identici, lucru care se întâmplă foarte rar.

Un alt detaliu frumos este acela observat de părinți: încă din pântece unul dintre bebeluși, cel din mijloc, părrea că vrea să își protejeze și să aibă grijă de frățiorii lui, iar acest comportament s-a păstrat chiar și după ce s-au născut.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News