Iată care sunt cele 3 zodii pe care nu le poți păcăli! Imediat își dau seama când sunt mințite!

By

Sunt nativii care un simt al observaţiei foarte dezvoltat şi îşi dau imediat seama atunci când o persoană nue ste sinceră cu ei sau cu cei din jur.

Au tendinţa de a privi de la distanţă şi de a-şi face o părere instantă despre un om, în ideea în care pot avea sau nu încredere în el.

Gemeni
Nu poţi păcăli un Geamăn. Or părea ei mai creduli, dar este doar o aparenţă menită să îşi ascundă adevărata faţă. Sunt atenţi la detalii şi la limbajul semnelor. Poţi încerca să „le vinzi gogoşi”, dar ei vor şti de la bun început că tot ceea ce spui e doar o amre minciună. Te vor asculta şi te vor privi în ochi, liniştiţi, doar pentru a-ţi dezvălui la final că ştiu ei mai bine adevărul. Indicat ar fi să nu încerci nimic care ar putea periclita relaţia dintre voi doi, pentru că odată pierdută încrederea unui Geamăn într-un om, cu greu îşi mai pot schimba părerea.

Rac
Nativii Rac nu suportă minciuna, nu suportă practic orice formă de trădare asupra lor. Sunt persoane stricte şi extrem de sincere, motiv pentru care îşi doresc să fie trataţi la fel. Dacă ai făcut o greşeală mai bine o recunoşti. Nu încerca să inventezi scuze sau să dai vina pe alţii pentru a scăpa basma curată, pentru că nu vei face decât să îţi înrăutăţeşti situaţia. Nu îi poţi duce cu zăhărelul, îşi vor da seama încă de la prima propoziţie că minţi. În schimb, dacă stai demn în faţa lor şi vorbeşti deschis, cu sinceritate, vor aprecia enorm şi îţi vor acorda orice fel de suport ai nevoie.

Leu
Dacă ai şi cea mai mică intenţie de a păcăli un Leu, mai bine te opreşti de la început pentru că nu ai nicio şansă în faţa lor. Au un simt extrem de dezvoltat când vine vorba de mincinoşi, încât nu încape loc de alte discuţii sau justificări. Nici nu trebuie să deschizi gura căci îţi vor spune din start că le ascunzi ceva. Nativii Leu sunt înţelegători, păsuitori şi deschişi spre o comunicare deschisă, liniştită, aşa că dacă ai o problemă nu ezita doar… să o spui. Te vor ajuta cu drag şi vor aprecia mai mult acest lucru, decât să vadă că te fereşti şi ascunzi de ei.

sursa: observator.tv

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News