Cum arata Ligia, femeia transformata total la „Frumusete pe muchie de cutit”! A mai avut grija de ea?

By

Cum arata Ligia, femeia transformata total la „Frumusete pe muchie de cutit”! A mai avut grija de ea timp de 9 ani?

In urma cu noua ani, Ligia Hoka uimea o tara intreaga, odata cu participarea la emisiunea Frumusete pe muchie de cutit, difuzata la acea vreme de Pro TV. Specialistii care faceau parte din echipa show-ului au ajutat-o sa-si schimbe radical aspectul fizic, iar de atunci clujeanca traieste, practic, o noua viata.

Ligia Hoka este complet schimbata

De altfel, judecand dupa imaginile postate pe retelele de socializare, femeia trista si descumpanita pare sa fi ramas definitiv in urma, pentru ca este surprinsa de fiecare data zambind cu gura pana la urechi. Daca in trecut ii era rusine de infatisarea sa si se temea ca sotul o va parasi, acum Ligia se bucura din plin de viata si de clipele fericite petrecute alaturi de familie.

poza 1

In 2010, peste 1.700.000 de telespectatori din intreaga tara au ramas inmarmuriti dupa ce au urmarit incredibila transformare a Ligiei Hoka la Frumusete pe muchie de cutit. Punctul culminant al celei mai urmarite editii a emisiunii a fost chiar momentul in care femeia imbatranita mult prea devreme din cauza vietii grele pe care a dus-o si-a dezvaluit noua infatisare.

„Am vazut oglinda cu alti ochi”

poza 2

„Am vazut pentru prima data oglinda cu alti ochi. Felul in care arata o femeie atrage dupa sine respect sau umilinta. Am trait aceste doua sentimente contradictorii, stiu ce inseamna astfel de exeperiente. Potentialul meu era probabil mult mai mare, dar aspectul meu fizic era un mare impediment vis-a-vis de ceea ce-mi doream eu sa fac, din punct de vedere profesional.

poza 3

Am reusit sa nu dau importanta rautatilor! Stiam sigur ca intr-o zi voi putea face ceva pentru binele meu. Sigur ca schimbarea a trezit si invidii, dar nu le consider motivate”, a dezvaluit Ligia, surprinsa de tranformarea incredibila de care a avut parte, scrie fanatik.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News