Lidia Buble l-a trădat! EXCLUSIV Ce se întâmplă acum între ea și Adi Sînă

By

In ultima perioadă au existat zvonuri conform cărora Lidia Buble ar fi întrerupt colaborarea cu Adi Sână, cel care a și lansat-o în muzică pe artistă. Conform surselor noastre, de vină pentru ruptură ar fi fost chiar Răzvan Simion.

Lidia Buble a „spart” topurile musicale încă de la lansare!

În urmă cu șase ani, pe piața muzicală din România apărea o tânără cu o voce superbă, care părea să aibă șanse în industria muzicală. Primele ei piese, “Kamelia” și “Noi simțim la fel”, au rupt topurile muzicale din țară și din străinătate, înregistrând, în numai trei zile, 11 milioane de vizualizări. Cel care a descoperit-o pe blondină a fost Adrian Sână, care a luat-o imediat în echipa lui.

Pentru Lidia a urmat o schimbare radicală de imagine, o mulțime de interviuri, dar și concerte pe bandă rulantă, care i-au adus notorietatea. Ani la rând, Adi Sână a avut grijă ca protejata lui să devină una dintre cele mai apreciate și bine plătite artiste din România.

lidia buble, razvan simion, despartire

Lidia Buble a „spart” topurile musicale încă de la lansare!

S-a dezis de cel care a descoperit-o și a lansat-o în muzică!

Pe când se afla pe culmile succesului, Lidia s-a cuplat cu Răzvan Simion, bărbat însurat și cu doi copii, care a divorțat pentru a-și putea trăi povestea de dragoste cu Lidia. Adi Sână a fost deranjat de faptul că numele cântăreței a fost târât în scandaluri luni la rând, însă a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru ca aceasta să nu sufere din punct de vedere profesional.

Încetul cu încetul lucrurile au început să se schimbe, însă, iar Lidia mergea la concerte singură la concerte fără Adi, și-a făcut o trupă de dansatoare. Totul a culminat cu momentul în care ea a lansat piesa “Cămașa” cu o altă casă de discuri și l-a lăsat pe dinafară pe Adi, deși se afla sub contract cu el. Pentru toate acestea ar fi fost de vină chiar iubitul ei.

„Încetul cu încetul, Răzvan a început să se implice din ce în ce mai mult în cariera Lidiei, i-a devenit manager. El a început să discute și cu alte case de discuri, pe la spatele lui Adi. Tot Răzvan este cel care îi spunea Lidiei că trebuie să își extindă orizonturile, să iasă de sub aripa lui Adi și să meargă acolo unde îi este mai bine. Sână a aflat aceste lucruri și a avut o discuție cu cei doi. Au decis să întrerupă contractul de exclusivitate și să mai colaboreze din când. Termenii încetării contractului îl știu doar ei. Cert este că Adi s-a simțit dat la o parte, deși este este cel care a descoperit-o, creat-o și lansat-o pe Lidia”, ne-au mărturisit surse din industria muzicală.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News