Culiță Sterp a intrat cu mașina într-un copac. Care este starea cântărețului

By

Culiță Sterp este unul dintre cei mai urmăriți și iubiți cântăreți. Acesta a ocupat, în ultima vreme, primele locuri în trendingul românesc și se bucură de un adevărat succes în plan muzical și se poate lăuda cu o carieră de invidiat. Se pare că este și foarte norocos. După ce azi a intrat cu mașina într-un copac, acesta a scăpat nevătămat. Accidentul ar fi avut loc în apropiere de ferma familiei sale. El a ținut să împărtășească imediat nefericitul eveniment cu fanii săi.

Culiță Sterp a intrat cu mașina într-un copac. Care este starea cântărețului

Imediat după accident, Culiță Sterp a publicat imaginile cu autoturismul. Cântărețul a fost destul de relaxat și optimist după neplăcutul eveniment. Acesta a explicat că nu a pățit nimic, este în siguranță și doar mașina a fost afectată; a fost spart farul și îndoită aripa. Cântărețul se afla pe un câmp din apropierea fermei familiei sale, la offroad, pentru a se distra, dar lucrurile au degenerat ușor. Se pare că a pierdut controlul și a intrat într-un pom.

„Nu este vorba despre niciun accident. Mă distram cu mașina pe câmp, la offroad, și am intrat într-un copac. Eu nu am pățit absolut nimic, că doar de aia mă dusesem pe câmp, ca să mă distrez. Autovehiculul, în schimb, a avut un pic de suferit, așa cum este si normal în asemenea situații. Am îndoit aripa și am spart farul. Atât și nimic mai mult. Totul s-a petrecut chiar în apropierea fermei noastre.”, a spus Culiță Sterp.

În ceea ce privește viața amoroasă, Culiță a avut parte de o căsnicie scurtă cu artista Carmen de la Sălciua. După divorț, cei doi și-ar mai fi dat șanse pentru a forma un cuplu, dar lucrurile nu au mers atât de bine între cei doi. De curând, se pare că artistul ar fi din nou îndrăgostit și ar fi dat-o uitării pe Carmen. Într-un interviu, el i-a transmis o declarație de dragoste unei persoane necunoscute. În plus, el a postat o fotografie cu o fană, după ce nu s-a mai afișat cu o femeie de mult timp. În plus, cei doi păreau foarte fericiți unul în compania celuilalt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News