Oana Roman și-a înnoit casa în care locuiește cu Marius. Împreună au un apartament superb, decorat într-un stil unic și personalizat! „Am cel mai frumos și trainic pat!”. Vezi cum arată locuința:

By

Oana Roman și-a înnoit casa în care locuiește cu Marius. Împreună au un apartament superb, decorat într-un stil unic și personalizat! „Am cel mai frumos și trainic pat!”. Vezi cum arată locuința:

Oana Roman și-a decorat casa în stil feng shui și e fericită. Fiica fostului premier al României Petre Roman, este extrem de bucuroasă de recenta achiziție pe care a făcut-o pentu casa ei.

A reușit să-și înnoiască locuința cu o piesă de mobilier pe care și-a dorit-o foarte mult. Este vorba despre un pat din lemn masiv, de culoae albă, pentru dormitorul conjugal, pat pe care l-a comandat de Crăciun.

Oana Roman, care de curând a vorbit despre supărările din viața ei, a explicat că mai vrea să-și achiziționeze câteva piese din lemn masiv, însă o va face în etape, dat fiind că nu dispune de banii necesari pentru a le cumpăra pe toate deodată.

“De Crăciun am dorit să-mi fac un super cadou și mi-am comandat un super pat .

Cumpărasem unul pentru Isa, din lemn masiv, și mi-am dorit unul și pentru mine. Mobila din lemn masiv e mai scumpă, dar rezistă generații ! Chiar și 100 de ani! Am așteptat ceva, dar a meritat! Am cel mai frumos și trainic pat. Și-mi voi lua și un dulap și noptiere! Pe rând, pentru că nu-mi permit sa le iau pe toate odată !”, le-a mărturisit Oana Roman prietenilor săi virtuali.

Mai mult, Oana a explicat și de ce soțul ei a postat pe contul de socializare, la un moment dat, un mesaj prin care anunța despărțirea de ea.

”Nu. A fost o ieșire a lui Marius, într-un moment de nervi. Greșeala a fost că a scris pe Facebook și de acolo s-a dezlănțuit Jihadul. Dar chiar n-a fost un moment de cumpănă atunci. Au fost altele, dar ăsta chiar n-a fost. La început ne era foarte greu pentru că nu exista comunicarea asta între noi. Marius e un tip introvertit și el ține în el foarte mult. A durat ceva până l-am făcut să vorbească. Dar acum e foarte bine că ne-am învățat așa: comuni­căm, punem pe tapet problemele”, a declarat Oana Roman într-un interviu pentru revista Viva!

Deși au avut probleme în căsnicie, Oana și Marius Elisei au reușit să treacă peste probleme, iar acum sunt mult mai liniștiți.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News