Ioana Ginghină e fericită tare. Unde s-a mutat cu noul iubit

By
loading...

Ioana Ginghină este foarte fericită cu noua poveste de dragoste pe care o trăiește. Vedeta a făcut declarații despre actualul ei iubit.

După divorțul de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.

Cristi Pitulice este din Alexandria, însă locuieşte în Bucureşti. Acesta are o experienţă de peste 13 ani în industria turismului şi a absolvit două facultăţi în acest domeniu.

Cristi, iubitul Ioanei Ginghină

Într-un interviu pe care -a acordat pentru click.ro, Ioana Ginghină a explicat că s-a mutat cu iubitul și că au planuri. Cei doi au stat împreună pe durata izolării la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus din țara noastră.

loading...

”Cristi stă cu noi, ne-am mutat împreună, ne-a prins pandemia împreună, ne-a fost de mare ajutor. Planuri sunt multe însă unele au fost amânate, dar le veți afla la toamnă”, a declarat actrița.

Ioana Ginghină a mărturisit că păstrează legătura cu fostul ei soț, actorul Alexandru Papadopol.

”S-a împlinit un an de la divorț, dar de la acte, așa s-au împlinit aproape doi de la despărțire. Încă păstrăm legătura pentru Ruxandra, pentru casă”, a spus vedeta.

Actrița a explicat și ce se va întâmpla cu casa pe care o au în comun.

”Cu casa facem partajul. O rezolvăm. Rămân eu în casă și îi cumpăr partea. Deși mă pregăteam să mă mut de acolo, însă uite cu pandemia asta am descoperit că e mult mai bine la curte, beneficiile sunt mult mai mari, iar Ruxandra se poate plimba în voie cu bicicleta. E altceva, în București n-aș fi avut curajul să o las să se ducă cu bicicletă pe străzi. Chiar dacă e departe, e bine pentru că nu e zgomot”, a adăugat actrița Ioana Ginghina.

Sursa: tacataca.prosport.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News