Andreea Bălan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă de la nunta cu George Burcea

By

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drum. Deși părea că războiul dintre ei s-a sfârșit și au decis să aibă o relație bună de dragul celor mici, lucrurile continuă să degenereze. Procesul de divorț va începe în câteva săptămâni, după care cei doi nu vor mai fi soț și soție. Cu toate acestea, Andreea Bălan a purtat din nou rochia de mireasă în cel mai recent videoclip al său, ceea ce i-a șocat pe fanii ei. Ea a decis să explice de ce a recurs la acest gest.

Andreea Bălan a îmbrăcat din nou rochia de mireasă de la nunta cu George Burcea

Andreea Bălan a filmat ultimul său videoclip, în care a purtat rochia de mireasă. Ea a explicat că momentul a fost unul emoționant, mai ales că aceasta a fost principala rochie de la nuntă, cu care a pășit în biserică. Deși credea că nu va mai purta niciodată rochia respectivă, a precizat că aceasta a fost una dintre surprizele pe care le-a pregătit fanilor. Ea a mărturisit și că a avut emoții mari, având în vedere că obiectul vestimentar este ceva de suflet, care cândva a avut o mare însemnătate.

„Dacă am emoții? Bineînțeles că am emoții, că e ceva special, de suflet… Dacă mă doare?! Încă nu m-am gândit ldacă mă doare dacă o port. Dar, mă bucur că o port, pentru că o rochie de mireasă trebuie purtată de mai multe ori în viață. În schimb, eu o port nemaifiind căsătorită, nemaifiind cu soțul. Dar… e o superbitate și e păcat să nu o port.”, a spus Andreea Bălan.

Andreea a mai declarat în vlogul său că regizorul a decis să apară în această ipostază și să poarte acea rochie. De altfel, la filmările acestui videoclip a fost încercată de sentimente intense „pe care le are o persoană când suferă, se desparte de cineva”. Astfel, a subliniat faptul că totul a început cu o rochie și se termină tot cu acesta și că a trecut de la furie și suferință, la renaștere și acceptarea situației, resemnarea că tot ce s-a întâmplat a fost mâna destinului.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News