Loredana Groza, complet transformată. Are aproape 50 de ani, dar le dă clasă puștoaicelor! Cum arata acum

By

La cei 49 de ani ai săi, Loredana Groza poate concura cu ușurință la capitolul frumusețe cu puștoaice de liceu. Vedeta arată cum nu se poate mai bine și se pare că este în cea mai bună formă de până acum.

Tinerețe fără bătrânețe! Cam asta putem spune despre Loredana Groza, căci la cei 49 de ani ai săi, arată demențial. Forme de invidiat, abdomen plat, picioare ferme, sâni voluptoși și un fund care ar întoarce orice privire. Cam cât de pretențios să fii, să nu o remarci? De-a lungul timpului, Loredana Groza s-a reinventat și a știut tot timpul ce trebuie să facă, dar și când trebuie să facă, pentru a se pune tot mai mult în valoare.

Acum, și-a uimit fanii cu o fotografie de infarct. Îmbrăcată în echipament sportiv format dintr-o pereche de colanți și o bustieră sexy, ce îi lăsa abdomenul plin cu pătrățele la vedere, Loredana Groza a făcut furori pe Instagram. Deși are 49 de ani, vedeta pune foarte mult accent pe sport și nu ratează nicio zi pentru a merge la sală. Deși are evenimente, o familie și o carieră care îi solicită majoritatea timpului, Loredana Groza își găsește mereu timp pentru ea, iar acest lucru este, desigur, de apreciat.

A fost pusă la zid de foarte multe ori că s-a operat și, deși nu a spus cu subiect și predicat nici da, nici nu, Loredana Groza a mărturisit, acum ceva timp, că nimeni nu se naște perfect, lăsând, în acest fel, loc de interpretări.

„Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea.”, a declarat Loredana Groza, într-o emisiune tv.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News