A tăcut până acum ca să-l protejeze! Brigitte Pastramă, declarații în exclusivitate, despre fiul ei!

By

Astăzi, Brigitte a ajuns la secția de Poliție din Voluntari, însă nu din cauza lui Florin Pastramă așa cum s-a vehiculat, ci din cauza fiului ei, Robert Sfăt. Vedeta este disperată și nu știe ce să mai facă să-l aducă pe băiatul ei pe drumul cel bun.

Duminică noapte, casa vedetei a fost vandalizată de prietenii fiului ei. Brigitte Pastramă a declarat că nu este pentru prima dată când se întâmplă asta, iar amicii lui Robert intră în casă fără ca ea să știe.

În timp ce dormea, tinerii au furat mașina soției lui Florin Pastramă și au distrus-o. Aflați sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, o nenorocire ar fi putut avea loc oricând. Brigitte a infirmat că Florin Pastramă a bătut-o, iar adevăratul motiv pentru care a fost la Poliție a fost fiul ei și prietenii lui.

‘Nu m-a bătut Florin. Am probleme cu fiul meu din cauza anturajului. Prietenii fiului meu mi-au furat mașina azi noapte. Au intrat în casă la mine când dormeam. Eu am muncit de dimineața până seara. Vin în casă drogați. Este a doua mașină pe care mi-au furat-o. Vin în casă la mine fără să știu și îmi distrug casa, sparg lucruri. Îmi fură și hainele pe care le am la uscat.

Este a doua mașină pe care mi-au furat-o și au distrus-o. Prima mașină au luat-o în ziua în care am avut cununia cu Florin. Eu muncesc ca să repar ce face el…’, a declarat Brigitte Pastramă pentru VIVA!.

Fiul lui Brigitte Pastramă se droghează de la 14 ani

Contactată telefonic, vedeta ne-a povestit situația prin care trece de mai bine de 4-5 ani, din cauza băiatului ei. Brigitte Pastramă a dezvăluit pentru prima dată că Robert Sfăt are probleme cu drogurile și că în urmă cu ceva timp a fost internat la dezintoxicare.

Mai mult, abia acum Brigitte Pastramă a avut curajul să recunoască adevăratul motiv al divorțului de Ilie Năstase. Vedeta a spus că în timpul căsniciei cu fostul tenismen erau mai mereu chemați la Poliție din cauza fiului ei, iar din acest motiv cei doi au ajuns la divorț.

‘Fiul meu se droghează de la 14 ani. L-am internat și la dezintoxicare. Anturajul l-a adus în halul acesta. Nu am ce să-i mai fac. I-am dat niște bani care i se cuveneau, după ce am vândut un imobil. Am vrut să-i cumpăr casa lui, dar erau prea puțini bani. Eu nu îl mai primesc în casă. Vine cu prietenii lui și se îmbată, consumă ce consumă fără să știu. Motivul divorțului meu de Ilie Năstase a fost fiul meu, pentru că eram mereu chemați la Poliție. Mi-a fost rușine să spun până acum’, ne-a mai spus Brigitte.

Sarah, fiica cea mică a vedetei, se află acum la bunici și este protejată de tot ceea ce se întâmplă acum în casă. Robert a crescut fără tată, pentru că acesta a murit când el era foarte mic. Brigitte Pastramă a încercat să-i fie și mamă și tată copilului ei, însă lipsa unei figuri paterne în viața lui și-a pus amprenta asupra comportamentului său.

Poziția oficială a Poliției, după ce Brigitte Pastramă a depus plângere împotriva prietenilor fiului ei

‘La data de 22 iunie a.c, în jurul orelor 09:33, Inspectoratul de Poliție a Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 19 ani, i-a furat mașina, acesta aflându-se sub influența substantelor interzise.
La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Voluntari pentru efectuarea de activități specifice.

Din primele verificări a rezultat faptul că fiul apelantei a plecat în cursul nopții cu mașina mamei sale, dar a revenit la domiciliu. Persoana vătămată și fiul acesteia au fost conduse la sediul Poliției orașului Voluntari pentru cercetări.

În prezent polițiștii orașului Voluntari efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor și circumstanțelor în care s-ar fi produs fapta sesizată.’, se arată în comunicatul de la IPJ Ilfov.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News