Femeia a văzut fotografia de nuntă din 1948 a mamei sale în vitrina unui magazin, dar când a intrat să întrebe, a urlat când s-a uitat în jur și a descoperit adevărul. Uite ce era în magazin

By

Era o zi obișnuită pentru Jane Fine Foster, ea mergea în oraș, în Grand Junction, Colorado, atunci când a văzut ceva despre care nici măcar nu știa ce să creadă.

În vitrina unui magazin de antichități numit ,,A Robin’s Nest”, era expusă o fotografie a mamei sale care fusese realizată la nunta ei, în 1948. Dar asta nu va fi singura descoperire ciudată pe care o va face Jane în acea zi.

Când a văzut imaginea nu și-a putut crede ochilor, nu credea că acolo era chiar mama ei. În urmă cu un deceniu, acea imagine fusese vândută la licitație după ce familia lui Jane uitase să plătească pentru o unitate de depozitare, acolo unde erau puse mai mult lucruri ale familiei pentru care nu mai aveau loc în casă.

De acolo, urma obiectelor se pierduse. Când Jane a văzu poza a recunoscut-o imediat și s-a grăbit să intre în magazin. A luat poza, s-a uitat în jur și a făcut o descoperire șocantă. Acolo era și rochia de mireasă a mamei sale, înfășurată într-un ziar care era datat 22 iunie 1948.

Femeia a declarat pentru televiziunea WNYT,,E puțin spus că eram șocată, uimită, aproape paralizată. Cred că am și țipat!”. Jane a întrebat cât cereau pe rochie, voia atât de mult să o ia acasă, pentru a o duce din nou acolo unde aparținea, la familia ei… Dar răspunsul a fost mult mai generos decât se aștepta.

Vânzătorul a spus că nu-i poate lua niciun ban, i-a mai zis și că era fericit că acea rochie și-a găsit drumul către proprietarul ei de drept. Cele două obiecte ajunseseră în sfârșit acasă. Jane era înal nouălea cer, și-a amintit tot felul de amitiri cu mama ei, dar încă nu poate înțelege coincidența: ,,Cum de s-a întâmplat ca în aceeași zi în care eu venisem în oraș, să fie în vitrină acea poză?? Încă nu-mi vine să cred!”

Iată mai multe imagini și întreaga poveste:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News