Adriana Bahmuțeanu, reacție dură după ce iubitul ei a fost săltat de mascați

By

Nikos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmuțeanu, a fost săltat de mascați, după ce s-a constatat că nu a respectat măsura de izolare la domiciliu. Acesta s-ar fi întors din Grecia și ar fi declarat că se va izola la domiciliul din Constanța, însă la vamă, autoritățile au produs o confuzie care a avut urmări grave. Artistul grec a fost foarte nemulțumit de situație și la fel de afectată a fost și iubita lui, Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu, reacție după ce iubitul ei a fost săltat de mascați

Scandalul izbucnit în plină pandemie a venit ca un fulger pentru Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei. Acesta s-a întors recent din Grecia și la intrarea din țară a declarat că se va izola la domiciliu, așa cum prevede legea, pentru a combate infectarea cu noul virus. Atunci s-a produs o confuzie care i-a trimis pe mascați chiar la ușa artistului. El ar fi precizat că merge la București pentru a-și lua mașina, iar apoi se va deplasa către Constanța, unde își va petrece următoarele 14 zile, având domiciliu și acolo. Cu toate acestea, pe fișa completată la vamă a fost trecută doar domiciliul din București, ceea ce i-a provocat mari probleme. Pentru că nu vorbește bine româna, Nikos a declarat că nu a fost înțeles de către femeia-vameș.

„Era o femeie-vameșă, căreia i-am spus că merg la București pentru a-mi lua mașina, după care mă îndrept spre Constanța unde voi rămâne închis în casă. Aici trebuie să precizez faptul că eu am domiciliu atât în București, cât și în Constanța. Femeia de la vamă mi-a completat documentele și mi-a urat drum bun. Eu mi-am dat seama că ea a trecut acolo doar București, pentru că eu nu vorbesc limba română. Eu sunt cetățean grec cu domiciliu în România, am aici un studio, o afacere, dar nu știu prea bine limba, nici să scriu nici să citesc.”, a declarat Nikos.

Bărbatul a declarat că are de gând să depună o plângere împotriva angajatei de la Poliția de Frontieră, pe motiv că este vinovată pentru situația în care se află. El se află acum în carantină instituționalizată.

Adriana, acuzații grave la adresa autorităților

Bahmuțeanca a fost foarte nemulțumită de această situație. Aceasta acuză că iubitul ei nu a fost tratat corespunzător, ceea ce l-ar putea afecta, mai ales că are anumite probleme cardiace. În plus, deși ar fi cerut cu insistență să fie testat, el a fost refuzat, pe motiv că doar cei care prezintă simptome specifice Covid-19 sunt supuși testului.

„Este o persoană cardiacă. Nu este ușor să te ia din casă mascații și să stai până la 11 noaptea și să te mute în altă parte. Eu cred că l-au sedat și l-au dus înapoi la Techirghiol că altfel nu îmi explic. Mi-a spus că i s-au făcut niște perfuzii la spital, dar habar nu are ce anume.”, acuză Adriana.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News