A născut! Bucurie mare în lumea mondenă. Ce nume are copilul

By

Mare bucurie mare, în plină pandemie, în familia latifundiarului și patronului FCSB, Gigi Becali. La un an dela căsătorie, fiica cea mare a acestuia a născut ier, 13 iunie, o fetiță.

A născut Teodora, fiica lui Gigi Becali, o fetiță de nota 10

Dacă acum un an Becali se mândrea peste tot cu fiica sa cea mare, Teodora, și cu nunta de poveste pe care i-a pregătit-o, acum va fi și mai mândru, deoarece de ieri, Gigi Becali a devenit bunic. Teodora a născut ieri o fetiță, după spusele medicilor, de nota 10, de 3,9 kg .

Ce se întâmplă acum în familia finanțatorului FCSB

Conform apropiațiilor fata a primit deja și un nume, și anume Maria. Bunicul Gigi Becali a făcut anunțul aseară la România TV, mărturisind că nașii de botez ai fetiței vor fi Teia Sponte, Maria, și de soțul acesteia.

Anul trecut, mare sărbătoare a fost în comunitatea de machedoneni, când Gigi Becali a fost socru mare la nunta fiicei sale Teodora Becali, în vârstă de 24 de ani, care s-a căsătorit cu Mihai Mincu. Cei doiu și-au unit destinele în octombrie 2019. Toți invitații de la nunta Teodorei au recunoscut că patronul FCSB-ului i-a organizat o nuntă grandioasă, ca-n povești. Teodora, așa cum a declareata Becali, a rămas însărcinată în luna de miere. Momentul fericit al nunții celor doi a avut loc un restaurant de lux din București, cu peste 700 de invitați.

A născut Teodora, fiica lui Gigi Becali. Ce se întâmplă acum în familia finanțatorului FCSB
A născut Teodora, fiica lui Gigi Becali. Ce se întâmplă acum în familia finanțatorului FCSB

”Are peste 1,85m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine’, declara Gigi Becali.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News