Dovada clară că totul este regizat! Vulpiţa şi Viorel, prinşi în fapt Ce au făcut când au văzut că sunt filmaţi. VIDEO incredibil

By

Nicio zi fără Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Cele două personaje sunt mereu în atenția fanilor, chiar dacă fac lucruri bune sau rele, însă puțini sunt cei care știu că povestea lor, dar și tot ceea ce fac la Antena 1, e ceva regizat. Dovada? Vă arătăm în cele ce urmează. 

În urmă cu 4 luni, Vulpița și Viorel au venit în Capitală și au apărut la emisiunea Acces Direct de la Antena 1. De atunci, cei doi au împărțit România în două: oamenii care îi iubesc și îi susțin, ducând audiența la cele mai înalte cote și cei care nici în ruptul capului nu vor să audă de ei.

Ei bine, avem dovada că totul este regizat. Într-un scurt TikTok se vede cum Vulpița și Viorel, alături de Mara Bănică, se joacă…de-a școala! Cei doi sunt elevii, iar Mara este profesoara. La un moment dat, în fața camerelor de filmat, Vulpița și Viorel uită textele, iar Mara Bănică începe să le șoptească amândurora ce au de spus. Unde mai punem la socoteală faptul că trebuiau să vorbească în limba franceză, iar Viorel, în loc de mademoiselle, a spus…manzuel!

Vulpița de la Acces Direct, alungată cu pietre de socrul său, în Blăgești

Vulpița și Viorel de la Acces Direct au avut parte de un scandal ca la ușa cortului. Cei doi au venit în Blăgești alături de o echipă de filmare și, spre dezamăgirea tuturor telespectatorilor, bunicul Dumitru nu a avut deloc de spus cuvinte de laudă la adresa celor doi soți, ci din contră. A ignorat camerele video și i-a fugărit pe cei doi cu pietre, înjurându-i și jignindu-i. Mai mult, a atacat și cameramanii cu pietre.

Audiențele au fost din nou la cote maxime la Acces Direct! Vulpița și Viorel au fost protagoniștii unui scandal-monstru ce a avut loc fix în fața casei lor din Blăgești. Cei doi au venit alături de o echipă de la Acces Direct pentru a-i face fiicei lor o bucurie de 1 iunie, însă acest lucru nu prea i-a picat bine bunicului Dumitru, care a pornit o adevărată răfuială cu pietre și înjurături numai una și una

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News