Bărbatul a făcut publice fotografiile de la nunta lui, dar cei care au văzut pozele se uită la soție și refuză să-l creadă: „Stă cu el pentru banii lui”! Uite cum arată cea care a ales să-i fie alături toată viața

By

Povestea lui Sean Stephenson este un bun exemplu pentru noi toți că și oamenii „diferiți” merită să ducă o viață frumoasă și liniștită.

Sean Stephenson s-a născut cu „Osteogenesis imperfecta” o boală ereditară a țesutului conjunctiv, cunoscută și sub denumirea de osteoporoză moștenită.

Când Sean a venit pe această lume, aproape fiecare os din corpul său a fost spart. Doctorii nici măcar nu credea că va supraviețui, dar Sean s-a dovedit a fi un adevărat luptător.

Până la vârsta de 18 ani, Sean a sufeti 200 de fracturi. Pentru acest fapt, Sean a fost mereu dependent de supravegherea permanentă a unui membru al familie, nu doar din motive medicale.

A fost o luptă lungă pentru acesta ca să-și accepte corpul și să aibă încredere în ceea ce este. Dar în 1988, s-a întâmplat ceva care i-a schimbat viața complet.

Pe atunci avea 9 ani, iar bărbatul și-a rupt piciorul și a ajuns într-o stare de panică. Nici acest incident nu l-a demoralizat pe Sean, iar astăzi este un bun exemplu pentru mulți oameni, respectat și foarte căutat.

De-a lungul timpului. Sean a câștigat încrederea a milioaner de oameni și are fani în întreaga lume.

Este clar că ceea ce i-a impresionat cel mai mult pe fanii săi este căsătoria cu Mindie. Sean și Mindie și-au unit destinele în 2012. Pentru foarte mulți încă este de necrezut că acest eveniment a avut loc, ținând cont că Mindie este o femeie extremd e frumoasă și cât se poate de… „normală”.

Fotografiile lor de nuntă au luat cu asalt internetul și din cauza diferențelor fizice evidente dintre cei doi, au stârnit tot felul de reacții.

Dar, în ciuda controverselor apărute, cuplul nu dă curs comentariilor răutăcioase, ba chiar susțin că sunt fericiți și că se iubesc.

Priviți videoclipul de mai jos și veți înțelege singuri legătura incredibilă dintre cei doi îndrăgostiți!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News