El își poartă soția în spate, într-un coș, peste tot pe unde merge, chiar și la baie. Sunt numiți „cuplul coș” și fac asta dintr-un motiv care a impresionat întreaga lume! Unora nu le vină să creadă așa ceva, iar alții îi invidiază și vor să fie în locul lor. Uite de ce fac asta

By

Când doi oameni își promit că vor fi împreună pentru totdeauna, înseamnă că vor sta unul lângă celălalt și la bine și la greu. Indiferent cât de mare e obstacolul, atâta vreme cât există iubire, îl vor putea cu siguranță depăși.

Un astfel de exemplu perfect de iubire nesfârșită și sacrificiu găsim la un cuplu din China – un soț orb și o soție invalidă. El o cară în spate, în ciuda dizabilităților amândurora, și muncesc împreună, cot la cot, ea ținându-i loc de ochi, el ținându-i loc de picioare, zi după zi!

Unii oameni ar fi renunțat de mult dacă ar fi fost obligați să se confrunte cu astfel de probleme, dar acest cuplu unic se ajută unul pe altul într-un mod incredibil. Localnicii i-au numit ,,cuplul coș”, Cao Shucai și soția sa Xu Houbi, sunt fermieri în Chongqing. Cao e orb, iar Xu nu poate să meargă.

Cao și-a pierdut vederea în 1988, în timp ce Xu și-a pierdut picioarele datorită rahitismului. De aproape 30 de ani Cao a pus-o pe soția sa într-un coș și o poartă peste tot pe unde merge. Pe de altă parte, Xu a deveni ochii soțului ei și îl ajută să nu cadă.

Femeia îl ghidează pentru ca el să nu cadă. Un clip despre cei doi a fost pus pe internet și oameni din toată lume aau fost atinși de povestea uimitoare despre iubirea necondiționată pe care acești doi oameni și-o poartă unul altuia. Unii internauți au comentat că aceasta poate fi considerată o metaforă pentru ce ar trebui să fie o relație ideală.

Iată ce fac cei doi zilnic:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News