Ea este Ela, noua iubită a lui Victor Slav. Mulți spun că seamănă mult cu Bianca Drăgușanu! N-o să-ți vină să crezi cu ce se ocupă blondina

By

Victor Slav nu mai este burlac! Deși admiratoarele lui suspină din greu, cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare se bucură că în sfârșit  fostul prezentator și-a găsit o parteneră. Cum arată Ela, noua sa iubită?

Cum arată Ela, noua iubită a lui Victor Slav?

Victor Slav s-a iubit cu Bianca Drăgușanu, care i-a dăruit primul copil. Din păcate, relația lor controversată nu mai avea cum să meargă, așa că au decis de comun acord să plece pe drumuri separate. În timpul în care fosta soție încerca din răsputeri să-și găsească un bărbat care să o facă fericită, acesta se implica mai tare în diverse proiecte de televiziune. Amintim că după divorț Bianca s-a iubit cu Tristan Tate și cu Alex Bodi, cel cu care s-a căsătorit și căruia recent i-a spus adio.

Conform cancan.ro, Slav și-a găsit liniștea într-o bombă sexy, după despărțirea de Raluca Silea. Fanii au sesizat că tânăra nu se abate de la tiparul pe care se pare că-l are fostul prezentator. Acesta iubește femeile cu forme, trecute pe la medicul estetician, înalte și cu ochii albaștri. La momentul actual este cunoscut doar faptul că Ella lucrează ca hostess la o terasă de pe malul Dâmboviței.

„Am căzut de acord în tot ceea ce o privește pe Sofia”

„Referitor la alegerile pe care le faceți pentru ea, la educația ei… Fetița noastră este mică și nu avem mari discuții. Probabil că, pe viitor, vor fi, sunt normale și pentru un cuplu care este încă împreună, sunt firești părerile în contradictoriu. Deocamdată, ne descurcăm foarte bine, am căzut de acord în tot ceea ce o privește pe Sofia. Cred că se aplică vorba aceea: „Copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mari. Vom vedea pe măsură ce va crește Sofia, dar suntem pregătiți să facem tot ce este mai bun pentru ea”
Victor Slav (Sursa: viva.ro)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News