Adela Popescu a pozat provocator, în lenjerie intimă. Cum arată vedeta, după două nașteri

By

Adela Popescu, una dintre cele mai apreciate vedete de la noi a demonstrat că se poate să fii sexy chiar și cu două nașteri la activ! Când nimeni nu se aștepta, soția lui Radu Vâlcan a pozat în cea mai hot ipostază cu putință, iar fanii au fost uimiți să vadă că este complet lipsită de inhibiții.

Are 33 de ani, un soț minunat, doi copii care au învățat-o ce înseamnă, cu adevărat, iubirea, dar și o carieră pe care oricine și-o dorește. Adela Popescu a demonstrat că poate face față oricărui proiect în care a fost implicată, de-a lungul timpului, dar nu încetează să-și uimească fanii. Vedeta s-a pozat așa cum nimeni nu se aștepta, în cea mai sexy ipostază!

A născut de două ori, dar arată demențial! Tocmai de aceea, Adela Popescu și-a făcut curaj și a pozat în lenjerie intimă. Întinsă pe pat, cu părul făcut bucle și cu un machiaj destul de îndrăzneț, Adela Popescu a făcut ravagii pe contul său de Instagram, căci fanilor ei nu le-a fost prea des dat să o vadă într-o asemenea ipostază de infarct. Cu siguranță scenele celebre din telenovelele în care a jucat Adela Popescu, atunci când se iubea cu patos cu Dan Bordeianu au rămas adânc întipărite în mintea și inimile fanilor săi și, tocmai de aceea, vedeta a surprins acum, după o lungă perioadă în care nu s-a mai afișat într-un mod atât de sexy.

Fotografia postată de Adela Popescu a adunat numeroase like-uri, iar femeile cu lăudat-o pentru lipsa de inhibiții pe care a avut-o, în timpul ședinței foto profesionale.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News