A muncit 4 ani, dar a construit o minune: sngura biserică făcută complet numai din copaci! Interiorul este ceva de pe altă lume, uite cum arată pe dinăuntru acest loc unic- Foto

By

Barry Cox este un om din Noua Zeelandă care a reușit ceva incredibil de frumos și unic în lume unind cele două lucruri care sunt cele mai importante pentru el: grădinăritul și credința. Se apre că totul a pornit de când era mic, atunci visa sî devină Papă, dar mai apoi a descoperit că grădinăritul este adevărata lui chemare.

Acestui om i-a plăcut mereu să privească biserici, mănăstiri și catedrale și a călătorit peste tot încercând să viziteze cât mai multe din cele mai faimoase ale lumii. Inspirat de aceste vizite și de locurile frumoase în care a mers, el a decis să construiască o catedrală ca nicio alta: o catedrală făcută numai din copaci!

Barry a muncit 4 ani la ea, dar rezultatul e pur și simplu magnific, parcă din altă lume: o catedrală complet verde construită din copaci cu adevărat frumoși, iar interiorul este luminat de lumină naturală, solară, așa că nu este nevoie de electricitate.

Dacă biserica este frumoasă pe dinăuntru și pe dinafară, așteaptă să vezi cum arată și zona din jurul ei! Grădinile care înconjoară catedrala sunt incredibile, Barry a construit acolo chiar și un mic labirint.

În prezent catedrala este mai ales căutată pentru nunți. Adevărul este că cine nu ar vrea să se căsătorească într-un asemenea loc care pare rupt din Rai?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News