Îl mai știi pe Fizz? Cântărețul „domnește” într-o vilă de fițe cu șase camere, saună și jacuzzi! „Eu așa am vrut, o casă somptuoasă, cum nu au mulți!” Uite cum arată locuința:

By

Îl mai știi pe Fizz? Cântărețul „domnește” într-o vilă de fițe cu șase camere, saună și jacuzzi! „Eu așa am vrut, o casă somptuoasă, cum nu au mulți!” Uite cum arată locuința:

Cântăreţul Fizz, pe numele real Bogdan Croitoru, nu poate să aibă decât o locuinţă “de fiţe”. Şade într-o vilă imensă, cu două etaje, are piscină, saună şi jacuzzi…

Ce mai! Este un adevărat „aspirator de femei”, am putea zice. El spune că tocmai asta a vrut: o vilă somptuoasă, cum nu au mulţi.

Unul dintre dormitoare este amenajat în culori calde şi are vedere la piscină

Sursa foto: click.ro

Dar mai zice că nu crede că femeile se lasă impresionate numai de o casă „trăznet”: „Este nevoie de mult mai mult de atât.”

„În nici un caz când mi-am amenajat vila, nu mi-a stat gândul la cum să cuceresc vreo femeie.”

Într-una dintre cele trei băi, Fizz are un afiş imens cu el

Sursa foto: click.ro

„Este vila pe care mi-am dorit-o dintotdeauna şi în care mă simt excelent”, spune solistul. Acum câțiva ani, după ce a cumpărat această casă din cartierul rezidenţial Pipera-Tunari, Fizz a decis să fie chiar el designerul de interior:

„La mine acasă predomină culoarea wenge. Lemnul wenge este un lemn tare şi nobil. Am folosit şi culori mai vii. Mobila este luată, în totalitate, din Italia. O parte dintre piese sunt realizate pe comandă”.

Bucătăria, în stil american, este locul unde stă cel mai puţin: “Iau masa la restaurant, de obicei”

Sursa foto: click.ro

Vila are şase camere (un living, un birou, două dormitoare şi două dressing-uri), trei băi, o terasă mare şi acces la piscină.

În zilele însorite, afaceristul se relaxează afară, la bazin

Sursa foto: click.ro

Artistul era extrem de dotat financiar motiv pentru care a si facut in trecut niste videoclipuri in care ducea o viata care visau multi dintre fanii lui. Cantaretul a disparut o perioada din vizorul monnden, intrucat a devenit om de afaceri. El este total schimbat si si-a deschis un magazin online din care spera sa se imbogateasca.

„Voi lansa un mall online unde oamenii vor putea sa isi cumpere tot ce isi doresc. Lansarea va fi inainte de Mos Nicolae!”, a spus Fizz la ProTV.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News