Lux nemaivazut! Uite cum arata vila de 4 milioane de dolari in care locuieste Monica Gabor!

By

Monica Gabor, fosta sotie a lui Irinel Columbeanu, traieste acum in Statele Unite ale Americii, alaturi de actualul ei sot, Mr. Pink!

Vila de 4 milioane de dolari în care stă acum Monica Gabo are jacuzzi, sală de fitness, saună, o piscină și o grădină minunata! Un veritabil castel ar spune unii!

Daca acum 10 ani, Monica era doar o fata saraca din Bacau, acum a ajuns sa locuiasca in lux, si nu oriunde, ci in Malibu, California, unul dintre cele mai renumite si mai scumpe locatii din SUA!

Mr. Pink are o avere considerabila, astfel ca Monica conduce un Rolls Royce, are la dispozitie un avion privat si ia masa cu personalitati recunoscute mondial! O schimbare uluitoare fata de viata pe care o avea la Bacau!

Relatia cu Mr. Pink este una foarte buna, aceasta fiindu-i mai mult decat iubita! In primii ani de relatie  ea i-a devenit parternera in afarceri acestuia, astfel incat nu putem spune ca nu merita viata pe care ea o duce acum!

Casa in care locuieste Monica i-a lasat pe toti cu gura cascata! Are living uriaș și alte cinci camere, un apartament pentru oaspeți, șeminee, bar, pereți din sticlă, o sală pentru saună și spa, o piscină exterioară, iar la subsol are o vinotecă încăpătoare. Fără îndoială, imobilul și toată proprietatea sunt greu de întreținut. Pentru asta, ar fi chiar nevoie de o armată de oameni, așa cum se obișnuiește la casele mari. Ei bine, Moni nu dispune de menajere, grădinari, parcagii și altele. Ea a renunțat de mult la obiceiurile de la Izvorani, acolo alții făceau treburile casei. Asta pentru că Moni nu vrea străini in casă. Așa că românca este cea care are grijă de treburile gospodărești. Ea face și întreține curățenia, merge la cumpărături pentru a lua tot ce are nevoie.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News