Kandia, inchisa temporar dupa ce 20 de angajati au depistati cu COVID-19

By

Conducerea fabricii de ciocolata Kandia anunta ca fabrica s-a inchis temporar, dupa ce un numar de 20 de angajati au fost infectati cu coronavirus.

„Am luat extrem de rapid toate masurile necesare, astfel incat angajatii depistati pozitiv sa fie izolati la domiciliu, conform protocolului medical actual. In plus, am luat legatura cu autoritatile si am anuntat aceasta situatie, astfel incat toti contactii directi ai angajatilor depistati pozitiv sa fie anuntati si sa ne asiguram ca sunt respectate toate regulile de autoizolare.

Dorim sa mentionam ca niciunul dintre angajatii depistati pozitiv nu a intrat in contact cu produsele companiei. Din respect fata de procedurile in vigoare si actionand preventiv pentru a limita orice posibila raspandire a virusului,am decis sa inchidem momentan fabrica si sa testam toti angajatii companiei”, se precizeaza in informarea companiei Kandia.

Compania Kandia a mai anuntat ca se continua procedura de dezinfectare a tuturos spatiilor din interiorul fabricii.

„Continuam sa dezinfectam conform procedurilor interne, zilnic, toate spatiile de productie, vestiare, cantine si toaletele folosite de angajatii nostri din productie. Igienizam prin nebulizare toate spatiile de productie si traseele utilizate de angajatii nostri din productie.

Inca de la inceputul pandemiei, am fost incontinuu preocupati de asigurarea unui mediu de lucru si a unui climat de productie care sa ofere maxim de siguranta. In plus, accesul in companie (fabrica si birouri) a fost permis numai pe baza controlului de temperatura.

Am modificat fluxurile tehnologice astfel incat sa existe o distanta de minim doi metri intre persoane, iar acolo unde nu a fost posibila distantarea fizica din cauza procesului tehnologic au fost instalate bariere impermeabile conform recomandari OMS”, se arata in comunicatul transmis de conducerea companiei.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News