Au văzut o copilă la marginea drumului, lângă o pădure, dar abia când s-au apropiat de ea au înțeles cum a ajuns acolo. Uite ce făcea fetița de doar 5 ani, au încremenit când au aflat asta!

By

În august 2015, Angela conducea mașina în timp ce se îndrepta către casă cu cei doi copii ai săi: Lexi, în vârstă de 5 ani și Peter, de doar 10 luni.

Mama celor doi copii era obosită și își simțea ochii din ce în ce mai grei. Următorul spațiu în care ar fi putut parca ca să se odihnească puțin era destul de departe, dar mama a hotărât să încerce să stea trează până când va ajunge acolo.

Dar nu a mai reușit să ajungă până acolo. A fost suficient ca femeia să închidă ochii pentru o secundă, iar mașina lor a ajuns direct într-un șanț adânc.

Impactul a fost atât de puternic, încât Angela a devenit insconștientă.

Din fericire, cea care a rămas totuși conștientă a fost fiica ei, Lexi. Când și-a văzut mama în starea în care se afla și pe fratele ei plângând fără oprire, Lexi a actionaț. Micuța a făcut ceva ce puțini copii de vârsta ei ar îndrăzni să facă asta: și-a scos centura de siguranță și a ieșit din mașină. Apoi, ea a urcat cu picioarele pe panta abruptă de pe marginea drumului și a început să clatine mașina avariată.

Într-un final, un cuplu care trecea prin zonă a văzut-o pe Lexi și le-au sărit în ajutor.

În scurt timp, o ambulanță a sosit la fața locului și i-a luat pe Lexi, Peter și mama lor, pentru a-i duce la spital.

Din nefericire, mama lui Lexi a suferit un traumatism grav la spate, în timp ce Peter, băiețelul de 10 luni a fost internat după ce prezenta sângerări interne la nivelul creierului.

Pentru curajul de care a dat dovadă și pentru efortul depus, Lexi a devenit cea mai tânără persoană din Canada care a primit o medalie de bronz din partea autorităților.

Privește video-ul de mai jos în care Lexi își salvează mama și fratele mai mic! Este un adevărat erou!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News