Femeia asta lucrează în spital și timp de 8 ani și-a ascuns slujba secretă! Dar acum toți știu ce a făcut fără să știe nimeni și varsă lacrimi pentru ea! Uite ce secret ascunde femeia

By

Jesse Tendayi are 54 de ani și lucrează în cafeneaua spitalului de copii din Oak-Lown, Illinois. În fiecare zi ea vede copii bolnavi care se luptă cu boli grave, dar copiii o iubesc fiindcă e mereu drăguță cu ei și uneori chiar le dă cadouri.

De fapt, de fiecare Crăciun, încă din anul 2009, femeia aceasta își cheltuiește din economii pentru a le cumpăra jucării. Cu ocazia primului Crăciun le-a cumpărat 100 de jucării, și în fiecare an ea crește numărul. Familia ei nu are mulți bani, Ea și soțul ei s-au mutat din Zimbabwe în Chicago în urmă cu 19 ani, și, un an mai târziu, a început să lucreze la spital. A deschis un cont de economii și transfera bani pentru jucării în fiecare lună în el!

Iată ce povestește chiar ea: ,,Nu e despre bogăție. Nu e despre bani. Pur și simplu trebuie să fac tot ce pot pentru a-i vedea pe copii fericiți”. Deși nu are copii ai ei, spune că îi iubește pe toți copiii din lume: ,,Trebuie să fac tot ce e posibil pentru a-i face pe toți acești copii fericiți”.

Copiii, părinții, și toți doctorii, o iubesc pe această femeie drăguță și apreciază toate lucrurile mici pe care le face. Totuși, nimeni nu bănuia că ea trebuie să muncească atât de greu doar pentru a strânge bani pentru jucăriile copiilor.

Jesse era hotărâtă să strângă 5.000 de dolari pentru a cumpăra 1.300 de jucării pentru copiii din spital, și chiar a reușit! Pe 12 decembrie, anul trecut a adus toate jucăriile la spital și tuturor le-au picat fețele! Dar ea doar a zâmbit și a zis că fiecare copil să își aleagă jucăria care îi plăcea.

,,De ce fac asta? Dumnezeu a pus asta în inima mea. O dată mă uitam la televizor și am văzut copii care aveau nevoie de ajutor. Așa că mi-am zis că nu voi avea liniște în timp ce există copii în țara mea care suferă! Așa că am început să strâng bani pentru a-i ajuta pe acești copii.”

Ea înțelege că jucăriile nu pot vindeca boli, dar spune că sunt ceva ce îi pot înveseli, ea spune că a vedea copii fericiți este cel mai bun cadou: ,,Sunt fericită, sunt fericită când văd copii fericiți. Dumnezeu a pus asta în inima mea, și voi face bine și voi iubi copiii pentru tot restul vieții mele”.

Sursa: Wikr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News