Fiul a aflat ce i-a ascuns tatăl mamei lui toată viața, dar când s-a enervat pe el i-a spus femeii totul! Răspunsul mamei nu-l va uita câte zile va avea. Uite ce secret ținuse mama față de întreaga familie

By

Această poveste este un banc, singurul ei scop este acela de a vă face să râdeți, dar veți putea face asta doar dacă citiți până la sfârșit. Garantez că nu veți regreta!

Într-o zi, Adam a venit acasă de la școală cu un zâmbet larg pe față, era foarte fericit dintr-un motiv foarte bun.

Adam și-a dat jos ghiozdanul și i-a spus tatălui său, pe un ton fericit: ,,Tată, m-am îndrăgostit de o fată. E minunată, ne place același tip de muzică, arată ca un înger și e deșteaptă foc. O să o invit în oraș și am nevoie să îmi zici cum să fac asta”.

,,Minunat, fiule! Cine e fata?”, a răspuns tatăl.

,,E Sandra, fiica vecinului, o știi, cea cu părul șaten”.

Tatăl a oftat și a răspuns: ,,Of, îmi doresc să nu-mi fi zis asta”.

Și-a pus brațul în jurul umerilor fiului și a continuat: ,,Uite, trebuie să-ți zic ceva, dar trebuie să-mi juri că nu-i vei spune mamei. Uite cum stă treaba: Sandra e de fapt sora ta”.

Adam a fost supărat, dar i-a promis să-i păstreze secretul murdar.

Câteva luni mai târziu, Adam a venit acasă de la școală și mai fericit decât prima dată și a zis: ,,Tată! Ghici ce? M-am îndrăgostit din nou. Fata asta e și mai uimitoare!”

Tatăl a răspuns: ,,Grozav, fiule! Cine e?”

,,E Angela, fiica celuilalt vecin.”

Tatăl a spus: ,,Oh, speram să nu zici asta. Uite, e un pic rușinos pentru mine ce îți voi spune, dar și Angela e sora ta.”

Adam a oftat resemnat, a zis că înțelege și că-i ține în continuare secretul.

Acest lucru s-a mai întâmplat de câteva ori, iar la final Adam era atât de enervat încât a început să plângă în camera lui.

Ușa era deschisă și mama lui l-a auzit, așa că a intrat la el să verifice ce are.

I-a zis: ,,Ce ai pățit, Adam? Vrei să vorbești cum mine despre asta?”

Băiatul i-a răspuns: ,,Mamă, sunt atât de supărat pe tata! M-am îndrăgostit până acum de cinci fete și nu pot să ies cu niciuna pentru că tata e și tatăl lor!”

Mama l-a îmbrățișat afectuos și i-a zis: ,,Oh, Adam. Poți să ieși cu cine vrei tu. El nu e tatăl tău.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News