Născuse de o lună dar când îi puneau bebelușul în brațe, nu avea nicio reacție! Familia a decis că e mai bine să o deconecteze de la aparate, însă o asistentă a observat un detaliu uilitor. Uite ce a văzut-o făcând când nu se uita nimeni!

By

Nissa Smith este protagonista unei povești de coșmar. Femeia născuse de o lună, dar nu mai putea să vorbească nici să se miște, proaspăta mămică nu avea nicio posibilitate de a comunica cu lumea de afară. Așa că, într-o zi, membri familiei s-au adunat în cabinetul medicului și au decis că cel mai bine ar fi să își ia rămas bun de la ea, medicii nu mai aveau nicio speranță.

Iată ce se întâmplase: Smith își îngrijea fiica care avea numai o lună atunci când s-a prăbușit pe podea și a fost dusă la spital unde starea ei s-a înrăutățit, mai apoi nu mai răspundea la niciun stimul, toți o credeau în moarte cerebrală. Sora sa povestește că de atunci ea nu a mai putut avea niciun contact cu lumea exterioară.

omografiile i-au făcut pe medici sceptici cu privire la starea sa, de aceea familia a decis că ar fi mai bine să lase natura să își urmeze cursul și să o lase să aibă o trecere în neființă cât mai liniștită. Dar ceva neașteptat s-a petrecut în ziua următoare.

O asistentă a intrat în salonul lui Smith și a făcut un experiment. Ea avea senzația că femeia ar putea da semne care să demonstreze că poate comunica. I-a spus să închidă ochii, iar femeia a făcut întocmai. Din cauza acestui mic amănunt familia și-a păstrat speranța, iar câteva luni mai târziu, Smith a învățat să vorbească și să meargă din nou.

Deși încă îi e greu să facă aceste două lucruri, astăzi ea reușește să fie o mamă perfectă.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News