„O poză cât o mie de cuvinte…” :O Artista nu-și mai ascunde partenerul de viață! Cum a fost fotografiat iubitul Cristinei Spătar alături de copiii artistei:

By

Cristina Spătar a dat publicității o fotografie în care actualul ei iubit apare salături de cei doi copii ei ei, cu care se pare că se înțelege perfect.

După ce zilele trecute a publicat o fotografie de la mare, în care apare ținându-se de mână cu actualul ei iubit, cântăreața Cristina Spătar a postat, pe contul ei de socializare a o imagine care spune tot despre relația pe care partenerul ei o are cu cei doi copii ai ei, Aida și Albert.

În imaginea respectivă, iubitul Cristinei Spătar apare la mare, pe plajă, în timp ce se plimbă de mână cu cei doi copii ai vedetei.

„…iubirile mele??❤#mylove❤️ #myangels #myfamily❤️”, a scrus arista în dreptul pozei.

„Era și timpul Cris, bravo!”, „Să dea Domnul să fiți fericiți’, „Mă bucur pentru tine… și tu meriți să fii fericită”, „îți doresc multă fericire pentru că meriți”, „O poză cât o mie de cuvinte”, „dar o poză cu domnul cu fața când ne arăți?”, „Bravo, felicitări! Aiu ieșit soarele și pe strada tta”, „Să fii fericită”, „Să ai parte de un om așa cum ai tu sufletul”, i-au urat internauții Cristinei Spătar.

După divorțul de Alin Ionescu, fostul său partener de viață, cântăreața Cristina Spătar a continuat să locuiască în vila acestuia, de dragul copiilor.
Însă, situația s-a schimbat la sfârșitul anului trecut, când artista a fost nevoită să părăsească vila din Crevedia pentru a se muta cu chirie împreună cu cei doi copii ai săi, Aida și Albert.
Aceasta stă în prezent într-un apartament cu două camere, pentru care plătește o chirie de 300 de euro pe lună.

După plecarea Cristinei Spătar din vilă, fostul partener de viață al acesteia a înlocuit-o cu o brunetă. Este vorba despre o tânără pe nume Larisa Tănăsoiu, despre care se spune că ar fi noua iubită a omului de afaceri Alin.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News