Când și-a cumpărat casa asta, nu se aștepta să găsească așa ceva în subsol. A fost îngrozit când a dat la o parte bucata de placaj și a văzut încăperea ascunsă! Uite ce se afla în interior

By

Agenții imobiliari încearcă să afle cât mai multe despre casele pe care le vând, însă adesea nu ajung la secretele cele mai intime ale caselor, așa că proprietarii devin adevărați Indiana Jones care își explorează propriile case.

Printr-o aventură asemănătoare a trecut un bărbat care a cumpărat o casă pentru familia sa. În timp ce făcea curat în subsol, a descoperit că sub scară, în spatele unei bucăți de placaj, se afla o încăpere ascunsă. Imediat, a luat aparatul de fotografiat și a făcut aceste poze, pe care le-a postat pe reddit.com.

Și-a făcut curaj să intre, fără să știe ce găsește acolo. Spre surprinderea sa, camera era un adevărat buncăr. Pereții erau plini de carcase de arme, pe jos erau cutii metalice în care se aflau sute de cartușe nefolosite iar pe perete se afla un seif. În alte cutii se aflau mii de monede de cupru sau grenade dezamrosate.

După ce a verificat toate cutiile, a găsit o singură armă, infofensiva, cu aer comprimat, semn că proprietarul anterior și-a luat armele cu el:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News