Copiii se jucau în curte când au văzut ceva metalic sub pământ dar nu au reușit să îl ia pentru că era prea mare pentru ei. Când au văzut părinții ce comoară au descoperit cei mici au chemat excavatorul și poliția. Fascinant!

By

Niște băieți din California anului 1978, SUA, au reușit să găsească o adevărată comoară în pământ în timp ce se jucau în curte.

Familia tocmai se mutase în noua casă, când cei doi băieți au găsit comoara. Ei au anunțat poliția și în rezultatul săpăturilor au descoperit un Ferrari Dino 246 GTS din 1974.

Mașina cu grijă a fost acoperită cu cârpe și prosoape. Era evident că cineva spera să se întoarcă. Dar cine? Și de ce a decis să ascundă mașina astfel?

După ce a fost investigat cazul, poliția a găsit răspunsul. Proprietarii anteriori angajau criminali ca să-i ajute să scoată cât mai mulți bani de la societățile de asigurare.

Se presupune că aceștia înecau mașinile în ocean. Această mașină a fost totuși ascunsă, cu speranța de a reveni după comoară.

Această poveste s-a răspândit rapid în toată California. Mașina a fost vândută la licitație la un preț destul de decent. Aceasta a fost cumpărată de un mecanic, care apoi a și restaurat-o.

După restaurare mașina arăta magnific, din această cauză istoria sa a devenit mai interesantă. În timpul unui show auto, organizat de Ferrari, noul proprietar a pus o placă cu o inscripție „dezgropat”.

Nu ar strica nimănui să găsească așa ceva în pământul din grădina sa în timp ce sapă roșiile, nu?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News