A RECUNOSCUT, în sfârșit. Cel mai mare secret al lui Fuego a ieșit la iveală Cu cine s-a iubit artistul

By

Viața personală a lui Fuego a fost rareori ținta presei de scandal și asta pentru că artistul a știut cum să o ferească de ochii curioșilor. Însă de fiecare dată când a considerat că este bine să lămurească aspecte din viața sa în public, a făcut-o cu demnitate. A vorbit inclusiv despre marea sa iubire și de motivul despărțirii lor.

Marea iubire a lui Fuego

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, este un artist iubit de publicul din România. De fiecare dată reușește să umple sălile de spectacole până la refuz, iar momentele sale artistice sunt extrem de apreciate de către fani.

Totuși sunt aspecte din viața personală a artistului mai puțin cunoscute de public. Dramele prin care a trecut l-au marcat, dar a știut cum să gestioneze momentele de cumpănă din viața lui pentru a putea merge mai departe.

În 2003 cântărețul începuse o frumoasă poveste de dragoste alături de Ana Maria Ciuașu. Și chiar dacă atunci credeau că le este dat să fie împreună pentru toată viața, câțiva ani mai târziu, în 2007, s-au despărțit.

Din nefericire, în cei 4 ani de relație Fuego și iubita sa au tecut prin clipe greu de imaginat. Își doreau foarte mult un copil, însă Ana Maria avea să piardă două sarcini, în ciuda tuturor tratamentelor pe care le făcuseră. Prima sarcină a pierdut-o la două luni, iar cealaltă la 3 luni, potrivit revistei Ciao.

Traumele au lăsat urme adânci, care și-au pus amprenta asupra relației lor.

„Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice, nici cu injectabile pentru a rămâne însărcinată. S-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni!”, povestea atunci artistul.

În prezent relația lor de prietenie este una foarte puternică. Acest lucru a fost confirmat chiar de de Ana Maria Ciuașu, într-un interviu pe care l-a acordat celor de la Pro TV la începutul acestui an.

„Sigur că păstrez legătura cu Paul. Vorbim destul de des, ne și vedem când timpul ne permite. Ne spunem lucruri normale, despre ce se mai întamplă în viețile noastre, atât profesional cât și personal. Suntem foarte buni prieteni.”

Căsătoria nu era o prioritate pentru ei

În momentul când erau împreună, în planurile lor de viitor nu era inclusă căsătoria. Ana Maria a mărturisit că pasul ar fi trebuit să vină firesc și nu la presiunea celor din jur.

 „Nu urma neapărat să ne căsătorim în sensul de ceva planificat. Mai mult cei din jurul nostru își doreau asta decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News