One of the most important features of a house or an apartment unit is the balcony. It is certainly an attractive feature that will...
Read More
By Author
Most Views
Aceasta este reteta minune de SARMALE a lui Chef Scarlatescu! Noteaz-o pentru sarbatori!
Aceasta este reteta secreta de sarmale a lui Chef Scarlatescu
Cum bine ştim, de pe mesele românilor, de Sărbători, sarmalele sunt nelipsite.
Delicioasele preparate din carne învelite în frunze de varză murată, pe care toţi membrii familiei le aşteaptă cu entuziasm.
Aşadar, un preparat tradiţional românesc, gătit după reţeta lui Chef Cătălin Scărlătescu, va fi cu siguranţă vedeta de pe masa de sarbatori.
Ne este clar cât de strict şi profesionist este Chef Cătălin Scărlătescu, celebrul jurat din cadrul emisiunilor cu caracter culinar, aşa că, după ce a adunat ingredientele perfecte, a început să lucreze la reţeta pentru preparatul mult râvnit de Sărbători.
După ani întregi de explorat şi încercat diverse îmbunătăţiri la reţeta tradiţională pentru sarmale, Chef Cătălin Scărlătescu, a gasit modul care le face să fie extrem de gustoase.
Sărbătorile Pascale se apropie cu paşi repezi, iar nelipsite de pe mesele românilor vor fi, cu siguranţă, sarmalele. Ei bine, dacă îţi doreşti să găteşti această mâncare, Chef Cătălin Scărlătescu îţi dezvăluie câteva trucuri.
Mai exact, pentru a da savoare sărmăluţelor e musai să le fierbi timp de mai bine de patru ore.
Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi, iar nelipsite de pe mesele românilor vor fi, cu siguranţă, sarmalele. Ei bine, dacă îţi doreşti să găteşti această mâncare, Chef Cătălin Scărlătescu îţi dezvăluie câteva trucuri.
Mai exact, pentru a da savoare sărmăluţelor e musai să le fierbi timp de mai bine de patru ore.
“Începem prin a toca ceapa mărunt, după care o călim până prinde o culoare uşor aurie şi o lăsăm puţin la răcit.
Apoi o amestecăm cu carnea tocată, orezul spălat în prealabil, cimbru, sare, piper.
Între timp, alegem cele mai frumoase frunze de varză murată.
Împăturim cu grijă conţinutul. După ce am terminat de făcut sarmalele, tocăm varza murată şi o amestecăm cu bulion”, a spus chef Scărlătescu.
Repetă cu un strat de varză şi unul de sarmale până când oala se va umple.
Adăugă apă şi un pic de ulei, după care bagă-le la cuptor.
Pentru a prepara aceste sărmăluţe vei avea nevoie de 2 kg ceapă, 4 kg de carne tocată de porc, 500 gr orez, 40 gr piper, 11 gr/kg sare, 1 bucată de afumătură, bulion, varză murată.
Fierte cu dichis, mai bine de 4 ore, sarmalele lui Scărlătescu ţi se vor topi în gură.
You may also like
Nelu Tătaru face anunțuri despre redeschiderea plajelor: Am putea deschide plajele la 15 iunie Nelu Tătaru a făcut noi declarații despre măsurile de relaxare....
Read More
Alexandru Rafila, anunț despre creșterea numărului de cazuri noi și prelungirea stării de alertă Medicul Alexandru Rafila a vorbit în contextul creșterii neașteptate a...
Read More
Roxen, agresată cu bestialitate de iubitul ei. Când s-ar fi petrecut totul Celebra cântăreață Roxen, care urmează să reprezinte România la Eurovision 2021, ar...
Read More
Mirela Vaida este prezentatoarea Acces Direct. Vedeta se bucură de un număr mare de fani, iar emisiunea ei este una dintre cele mai apreciate...
Read More
Adela Popescu, una dintre cele mai apreciate vedete de la noi a demonstrat că se poate să fii sexy chiar și cu două nașteri...
Read More
Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna IUNIE 2020. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele...
Read More
Hot News
One of the most important features of a house or an apartment unit is the balcony. It is certainly...
Organizarea unei înmormântări nu este ușoară, mai ales în zonele rurale, unde locuitorii obișnuiesc să respecte o multitudine de...
Au trecut mai bine de 40 de ani de când interpreta de muzică populară s-a stins din viață. Pe...
Runele au fost prezentate în cadrul emisiunii online realizată de Cătălina Porumbel în fiecare sâmbătă. Rune 30 ianuarie –...
La masă, în ajunul Crăciunului, fiica de 14 ani, cu lacrimi în ochi: – Nu mai sunt fecioară! Tatăl,...