Fosta sotie a lui Florin Piersic, face dezvaluiri fenomenale, de ce s-au despartit de fapt. TOTUL a fost o MINCIUNA

By

Florin Piersic este unul dintre cei mai râvniți bărbați din România chiar dacă a ajuns la o vârstă înaintată. Actorul a avut numeroase relații din care a ales 3 femei să îi devină soții. Femeile au roit în jurul lui întotdeauna și el a profitat de asta. Iată ce ne spune Anna Szeles, una dintre soțiile sale, despre căsnicia lor.

Fosta soție a lui Florin Piersic face dezvăluiri despre căsnicia lor

Florin Piersic a încercat să își țină cuceririle departe de ochii presei și a fost un mare Don Juan. Una dintre soțiile sale a fost Anna Szeles pe o perioadă de 10 ani până în 1985. Aceasta i-a oferit un băiat, Daniel Piersic, în vârstă de 41 ani. Aceasta are acum 78 ani, este a doua soție a sa și acum locuiește în Ungaria.

Florin Piersic a fost căsătorit cu 3 femei. Prima soție, Tatiana Iekel i-a dăruit primul fiu, Florin Piersic Jr. Anna Szeles a fost a doua soție și a cunoscut-o în autobuz. A treia soție era contabila Anna Torok cu care s-a căsătorit în 1993.

Odată întoarsă în România, Anna Szeles a dat informații presei despre mariajul lor. Aceasta a povestit cum s-a îndrăgostit de marele actor, dar și de ce au divorțat după un mariaj de 10 ani. Anna a declarat:

‘‘La filmul Varsta Dragostei, l-am cunoscut pe Florin Piersic. La probele pentru filmari, de fapt. El n-a jucat pana la urma. Nu a luat rolul, ci un alt actor. Dar atunci nu ne-am bagat in seama. Au trecut cativa ani pana ce am filmat impreuna de-adevaratelea. Apoi, dupa ce ne-am casatorit, casnicia noastra a fost foarte ciudata: eu, aici, fiind la Teatrul Maghiar din Cluj, iar el la Bucuresti.

Noi n-am locuit impreuna ca sotii, ci ca amantii. Venea din cand in cand. De altfel, nici nu m-a chemat la Bucuresti. Glumesc! M-a chemat. Si el, si parintii lui. Dar eu n-am vrut sa las teatrul de aici. Si nu uit niciodata ca Radu Beligan mi-a spus: Esti o fata desteapta. Pentru ca aici jucam roluri principale. Iar in Bucuresti, trebuie sa fiu sincera, n-as fi avut aceleasi roluri ca aici, fiindca se simte accentul meu maghiar,” conform Libertatea.ro.

Așadar, cei doi au avut o relație la distanță care a rezistat pe o perioadă de 10 ani. Fiecare avea o carieră în orașul său și nu putea renunța pentru celălalt. Se vizitau când se putea, iar relația Annei cu familia lui Florin era una foarte bună. Anna a mai adăugat:

”M-a cucerit și cu mâncarea pe care o aducea la fiecare filmăre. Îmi aducea sandwichuri făcute de Vera, mama lui. În familia lui am fost primită cu atâta dragoste. Părinţii lui mi-au spus că semănam cu sora lui Florin, care a murit înecată în Prut la 16 ani.”

Deși se înțelegeau bine, Florin o înșela cu cine îi plăcea, iar Anna nu a mai suportat această situație.

”Pentru că, la un moment dat, am aflat prea multe. Se obrăznicise! Iar atunci sufeream pentru orice zvon de infidelitate aflam. Chiar prima lui soţie mi-a spus după ani de zile, când ne-am întâlnit la Ambasada României din Budapesta: „Eu am vrut să-ţi atrag atenţia, dragă Aniko, că trebuia să ai grijă!”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News