Maia Morgenstern și Claudiu Istodor s-au răsfățat în izolare. După 21 de ani de la divorț, iubire ca-n anii tinereții

By

Actrița Maia Morgenstern are 58 de ani, este cu un an mai mică decât Claudiu Istodor, iar relația lor – cu suișuri și coborâșuri inerente – durează de 40 de ani.

Maia și Claudiu au fost colegi de facultate, parteneri de scenă, soţi, părinţi şi  prieteni. 21 de ani au trecut de la divorț, dar sunt un cuplu redutabil, chiar și în astfel de condiții, iar perioada de autoizolare impusă de criza coronavirusului i-a apropiat și mai mult.

Actrița a postat, de altfel, pe conturile sociale cadre romantice în care stă cu capul pe umărul partenerului de viață, în timp ce Claudiu Istodor… îi citeşte poveşti. De ziua Maiei, pe 1 mai,  Claudiu Istodor și-a sărbătorit partenera cu tort: ”Pe când… Love! Love e singurul cuvânt – cu Claudiu Istodor”, a scris Maia Morgenstern în mediul online. “Da, suntem împreună din nou! Lucrăm de atâţia ani, am fost colegi în facultate, cu un an diferenţă, am lucrat în Piatra-Neamţ trei ani împreună. Am făcut câteva filme, ea în mult mai multe şi eu în mai puţine. E foarte bine de lucrat cu Maia, atât pe scenă, cât şi la filmări, pentru că e foarte atentă, niciodată nu e plictisită şi asta îşi doreşte să facă”,  a dezvăluit Claudiu Istodor, la un moment dat, pentru click.ro.

Maia Morgenstern a respectat perioada de autoizolare: ”Voi încerca să îmi gestionez frica…”

Maia Morgenstern a recunoscut că această criză a coronavirusului a fost un moment dificil, însă a mărturisit că va respectat măsurile de protecție, va sta în casă și va încerca să își ”gestioneze” frica nerăbdarea și… foamea necontrolată.

Acrița a fost decisă, de la bun început, să învingă toate frustrările induse de autoizolare, declarându-se pregătită pentru a face, ”compulsiv”, curățenie, comparând această activitate cu… fitnessul.

”Eu voi sta în casă. Promit. Voi încerca să-mi gestionez frica, nerăbdarea, foamea necontrolată (şi nejustificată). Voi face curăţenie (da, compulsiv) ca un fel de fitness poate cel mai eficient. Voi dansa până la epuizare, şi nu-mi trebuie chiar atât de mult. Voi citi. Da, ştiu, e greu. Recunosc. Voi încerca să citesc cu voce tare. E un exerciţiu bun: menţine la un tonus ridicat (tocmai bun?) mintea, glasul, dicţia, respiraţia, logica… într-un cuvânt, pregătire profesională, în cazul meu. Da, voi sta acasă! Asta nu înseamnă câtuşi de puţin să renunţ la antrenamentele zilnice, permanente, pe care sunt datoare să le fac pentru a-mi păstra condiţia de actriţă, de intelectuală, de OM”, a scris actriţa Maia Morgenstern în mediul online.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News