Cum arată casa pe care Andreea Marin o împarte cu iubitul milionar

By

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu. Cei doi își petrec puținul timp liber într-o superbă casă de vacanță. După ce a fost căsătorită de trei ori, vedeta pare că și-a găsit liniștea sufletească alături de iubitul ei, care este cu 10 ani mai tânăr.

Casă de vacanță în munți
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de trei ani și cei doi se înțeleg de minune. Locuiesc împreună în casa pe care o are vedeta în București, alături de Violeta, fiica Andreei Marin din căsătoria cu Ștefan Bănică jr. Iubitul acesteia este consul al României în Libia, și cum Andreea Marin este implicată în mai multe proiecte, cei doi nu au foarte mult timp liber la dispoziție. Astfel că atunci când prind mai multe zile libere, cei doi se refugiază într-o zonă liniștită, unde vedeta are o casă de vacanță.

Este vorba despre comuna Telega, de pe Valea Prahovei, situată la 100 de km de București. Andreea Marin a ales această locație datorită faptului că este izolată de toată aglomerația și astfel își poate încărca bateriile atunci când simte nevoia de liniște. Casa de vacanță a fost construită acum ceva timp, dar rămâne unul dintre locurile preferate ale Andreei Marin și acum acest lucru este valabil și pentru iubitul ei.

Andreea Marin iubește din nou
Ajunsă la vârsta de 45 de ani, fosta prezentatoare a emisiunii ”Surprize, surprize” iubește din nou și este iubită. Din 2017 formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 35 de ani. Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori până acum. Primul soț a fost Cristian Gheorghiță, cu care aceasta s-a căsătorit la 21 de ani. Căsnicia acestora nu a durat însă prea mult. După doar trei ani, cei doi au decis să divorțeze. Opt ani mai târziu, în 2006, Andreea Marin avea să se căsătorească din nou, cu Ștefan Bănică jr.

Anul următor vedeta a adus pe lume și o fetiță, Violeta, care acum are 13 ani. Și căsătoria cu îndrăgitul artist a ajuns la final, după șapte ani petrecuți ca soț și soție. În 2013 Andreea Marin și Ștefan Bănică jr. au divorțat. Anul următor, prezentatoarea a decis din nou să se căsătorească, de data aceasta cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, dar în 2016 cei doi au luat decizia de a divorța. Pe Adrian Brâncoveanu l-a cunoscut în 2017 și de atunci sunt împreună.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News