Ei sunt favoritii publicului la Exatlon! Prima pozitie a surprins pe toata lumea!

By

Dupa Eliminarea lui Giani Kirita din competitie, cele doua echipe au ramas cu cate 4 membrii fiecare, iar acum lupta se da de la egal la egal.

Eliminarea Faimosului a dus la schimbarea regulilor jocului. Acum concurentii sunt supusi la vot si in cursa pentru premiul de 100.000 de euro vor ramane doar favoritii publicului. In grupurile de sustinere exista deja cateva clasamente a celor mai indragiti concurenti, iar pana in acest moment Ionut este preferatul publicului de la Razboinici, iar de la Faimosi – Vladimir Draghia.

Giani Kirita este deja de cateva zile in Romania. Faimosul a fost asteptat la aeroport de catre mama sa, sora, fata sa si prieteni. La venirea in tara, acesta a declarat ca: „Exatlon m-a schimbat foarte mult, ca om. Nu mai sunt ca inainte. Mi-am dat seama ca acesti copii ai mei au mai multa nevoie de sustinerea mea.”

Mama lui Giani s-a pregatit sa ii faca toate poftele, stiind ca in Republica Dominicana nu a mancat foarte mult si a slabit foarte mult: „I-am pregatit lui Giani exact ce ii place lui mai mult. Am taiat trei cocosei si i-am facut la ceaun cu usturoi si mamaliguta. El mananca doar pulpele si aripile. Si i-am facut si placinta cu branza dulce. E desertul lui preferat.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News