Nicu Paleru, așa cum nu l-ați mai văzut. Uite cum arată soția și copilul artistului

By

Îndrăgitul interpret de muzică de petrecere Nicu Paleru a profitat din plin de ridicarea restricțiilor impuse pentru combaterea infecției de coronavirus, așa că și-a luat soția și fiica și au ieșit să se relaxeze într-un parc din Capitală, unde fiica sa s-a putut juca în aer liber.

Nicu Paleru a ieșit în parc cu familia

Nicu Paleru a profitat de faptul că toate cântările s-au amânat, iar concertele încă nu au început, așa că și-a scos familia la o plimbare în parc, potrivit spynews.ro. Cea mică a venit cu echipamentul de relaxare la purtător și a început să se plimbe pe trotinetă pe aleile parcului.

Nici soția lui Nicu Paleru nu s-a lăsat mai prejos și și-a adus și ea trotineta, cu care a organizat câteva întreceri cu fiica sa. La un moment dat, adulții s-au așezat pe o bancă, să-și mai tragă sufletul și să mai discute chestii de adulți, în timp ce fiica lor a continuat să se plimbe cu trotineta.

Cântărețul a stat la soare și și-a privit fiica cum se joacă

Cântărețul s-a întâlnit cu o prietenă de familie care a venit și ea în parc cu fiica ei, așa că adulții au discutat despre una, despre alta, în timp ce fetițele s-au delectat pe trotinete. După ceva timp, au plecat cu toții spre casele lor, bucuroși că au avut ocazia să stea la soare și să respire aer curat.

De câte ori a avut ocazia, Nicu Paleru a vorbit întotdeauna frumos despre familia sa, și chiar a mărturisit că este locul de unde își ia mereu puterea și locul unde își încarcă bateriile.

„M-am confruntat cu multe greutăți de-a lungul vieții. De la familie îmi iau putere, e nucleul și se acolo se formează lumea. Întotdeauna e cel mai frumos în sânul familiei, momentul când vine fata mea îmi brațe, atunci se duce toată oboseala. Apoi vine și nevastă-mea și mă întreabă ce i-am adus. Îi citesc fetiței mereu seara, când nu știu o mai întreb pe nevastă-mea, dar în trei reușim să le rezolvăm pe toate. E bine, e prea bine acum”, a povestit Nicu Paleru, la Star Matinal în urmă cu mai mult timp.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News